< HomePage | Снимки
<- Петък, 24 Март 2006 | Начална страница | Неделя, 26 Март 2006 ->
Събота, 25 Март 2006

Поздравления към съседа, написал долупоказаната духовита бележка и залепил я в асансьора ни. За съжаление, не мога да помогна, защото не съм засичал плюещият нарушител, а дори и не съм виждал последствията от неговото явно неприемливо поведение.

Особено ми хареса тънката заплаха - Моля те.....засега :-) Точно в мой стил.

No spitting!

[ Коментари: 3 ]
Коментари

Би следвало и аз да лепна такава, но да се отнася за шлюпки от слънчоглед, храчки(предимно по вратите на етажите), фасове, ?!трохи(постоянно!), целофанчета от цигари и т.н.
Трябва да пропусна да пиша 'приятелю', и 'моля те', защото се съмнявам в речника на индивиди от гореописания културен клас да има такава терминология. Може би подкуп с кисело зеле(чиято саламура като се изсипе някъде в мазето, оставя трайно благовоние из целия вход) би бил по-успешна стратегия...
Интересно ми е само защо на събранията, провеждани от домоуправителя, се разисква предимно силната(ми) музика, която така или иначе не звучи в "забранените" часове...

Написа Костадин (www) на 27-Mar-2006 09:30


Хахахахахаха :) Няма такива филми ...

Написа Мариян Захариев (www) на 12-Apr-2006 15:45


БРАВО НА ИЗМИСЛИЛИЯТ ДУХОВИТАТА БЕЛЕЖКА КЪМ СЪСЕДА.РЯДКО ГИ ИМА ТОЛКОВА ЗАБАВНИ ХОРА,ИЗРАЗЯВАЩИ ДВЕ ЧУВСТВА ЕДНОВРЕМЕННО.БЕЛЕЖКАТА АКО ТРЯБВА ДА СЪМ ЧЕСТНА Е МАЛКО В МОЙ СТИЛ И СЕ РАДВАМ ЧЕ ИМА И ДРУГИ КАТО МЕН!А АКО ТОЗИ "ВЪЗПИТАН" ЧОВЕЧЕЦ ПРОДЪЛЖИ ПО-ДОБРЕ МИНЕТЕ НА ДРУГИ МЕРКИ.НЯМА НАЧИН-"ВСЕКВИ ГИ ИМА"СА КАЗАЛИ ХОРАТА.:)

Написа aleksandriq на 24-Jul-2007 10:49