< HomePage | Снимки
<- Вторник, 21 Март 2006 | Начална страница | Четвъртък, 23 Март 2006 ->
Сряда, 22 Март 2006

Занимавам се с воденето на хартиена война, но за съжаление противниците не са на ниво. Все едно да вземеш играчка от дете. Което не пречи на мен да ми е забавно и да се опитам да направя нещата както винаги съм искал да са.

Както всяка пролет в последните четири години и тази ни донесе интересни времена и много нерви. Чакам с нетърпение да дойде май или юни месец, за да може нещата да си дойдат на местата и всичко да тръгне без мъка.

На фронта на публичните изяви, може би ще участвам като лектор на WebTech'06 и ще говоря за новите екстри в PostreSQL. Естествено още нямам подготвена лекция, но пък имам план! Освен това май е крайно време да се появя на курса за одит на сигурността :)

[ Коментари: 5 ]
Коментари

Кажи повече за хартиената война, моля те.Стана ми интересно, какво имаш пред вид точно. Ако е това което си мисля, тъкмо да споделя опит :-)

Написа Георги Т. на 22-Mar-2006 13:05


Замеряме се с факсове с едни "забавни хора" :) След няколко дни ще има повече подробности.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 22-Mar-2006 13:11


Това да не е онази мизерия с залепянето на 2-3 листа заедно и пратането им като факс, с ясната цел да се изцеди факс хартията :)

Написа деле (www) на 22-Mar-2006 15:08


Каква мизерия, говорим си :-) Това дето го пишеш са детски работи, ще ме извиняваш.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 22-Mar-2006 15:20


"Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже" - казал водолазът като видял бялата акула...

http://en.wikipedia.org/wiki/Intel_Apple
?!?
%^$)%%$^#()№^ F**K

Как съм я пропуснал тази новина не знам, но ми разбиха крехката детска фантазия. Дано се накарам да си купя някое от последните PowerPC базирани лаптопи преди да изчезнат.

Написа Емил Димитров на 23-Mar-2006 12:15