< HomePage | Снимки
<- Понеделник, 20 Март 2006 | Начална страница | Сряда, 22 Март 2006 ->
Вторник, 21 Март 2006

Днешните пакети на x.org в Slack-current не са особено успешни. Даже меко казано не са особено успешни, защото с последното обновление X може да се ползва само от root потребителя. Проблема за щастие се решава супер елементарно като изпълните командата chmod 4711 `which X`, като root. Вероятно утре ще има поправени пакети.

In other news, Пуснахме сайта на SpiderMUX и въпреки, че по него има още доста работа, за момента изглежда добре. Някой ден ще имаме и фирмен сайт и се надявам този ден да близко, защото ми писна разни фирмички с по един служител, на сайтовете си да обещават света, а ние които сме правили какво ли не и имаме реален опит в правенето на нещата, да го караме техничарски и да не плискаме подобаващо на сайта ни /ебати дългото изречение стана/.

[ Коментари: 3 ]
Коментари

SpiderMUX изглежда изключително интересно.
Можеш ли да ме орентираш в цената на този хардуер и начина на доставка ?

Написа Веселин Малезанов на 22-Mar-2006 13:57


Конкретна цена не мога да посоча, но ориентировъчно мога да ти кажа, че със сигурност ще е по-евтино от компютър с FXS/FXO или Е1 платка в него. Цените ще са доста разумни.

По повод доставките, в момента се организира производството и до месец, два ако не ни мине котка път, всички неща по доставки, количествата, цени и т.н. ще бъдат изяснени.

Съжалявам, че не мога да дам по-конректна информация.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 22-Mar-2006 13:59


Ок, мерси.
Ще следим сайта за информация.

Написа Веселин Малезанов на 22-Mar-2006 17:05