< HomePage | Снимки
<- Сряда, 1 Март 2006 | Начална страница | Петък, 3 Март 2006 ->
Четвъртък, 2 Март 2006

Прибрахме си техниката и оставихме интернет достъпа в Пз, да продължава развитието си към средните векове. Така де, аз още от началото бях против да се опитваме да правим нещо там, но заради услугата се опитахме да помогнем.

Да, ама не.

Ти се опитваш да правиш оптична мрежа и да доставяш качествена услуга на крайния потребител, а партньорите ти само се чудят как да спестят някой лев, щото много скъпо, шъ знаиш. Айде като сте такива пестеливци оправяйте се с новите си партньори-гладници. Един от колегите ми много хубаво им каза: "Досега бяхте добре, имахте за партньори хора с пари, знания и възможности. Айде сега, живи и здрави, действайте без нас. Момчето си отива."

Видяхме накъде им върви "оправията" още първият ден докато си събирахме техниката. Новите "спецове" сменят BD 64i с някакъв пършив HP офис суитч, свалят скоростта в основният пръстен от 1Gbps на 100Mbps, говорят за Wireless-и пък и не успяват един PPPoE сървър да пуснат. Благодаря много, супер съм доволен, че се махаме от там.

Хайде правете си поредната LAN/Wireless мрежа от комбиниран селско/квартален тип.

П.П. Цецо да почерпи бившите ни партьори, че заради тяхното късогледство се осигуряват още няколко години широк мегдан за местните интернет доставчици. Cheers! ;)

[ Коментари: 6 ]
Коментари

Вие каква мрежа сте правили в ПЗ? В смисъл нещо за КиберКом или ново ISP? Вече ми писна от наглоста на ТК :(

Написа Иван (www) на 06-Mar-2006 18:31


Няма смисъл да ти обяснявам :) вече няма да я бъде както беше предвидена. Дълго време още в Пз няма да има свестен интернет достъп. За добро или за лошо...

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 06-Mar-2006 19:33


Каквото такова. Пазарджик си е малък град и има достатъчно доставчици. Никога няма да заприлича на София поради малкото си население :)

Написа Юсер на 06-Mar-2006 22:32


Наистина много жалко се получи, но да се надяваме че някога все пак ще се сетите че има истински потребители за който е нужно да се върнете обратно.
Спор няма за това колко зле са ни Интернет доставчиците тук, колко неграмотни и цинцари са всички те, но уви такива са си и за най-голямо мое съжаление ще трябва пак да ги търпим!
Но било, макар и за малко хубаво - успех, всичко най весело и благополучно прибиране обратно ви пожелавам за Хановер!

Написа marjiano на 06-Mar-2006 22:37


Защо пък аз трябва да ги черпя не разбрах. Кой колкото акъл си има от него да си пати, нали така.
Кой каквото си надроби това и ще сърба. "Местните" Интернет доставчици се опитват да направят нещо, къде добре, къде зле, всеки си избира пътя и начина.
Те са ваши партньори, не мои за да ги черпя аз )))))
А колкото до това кой колко е добър, има си конкуренция, всеки да си избира. Ако е лоша и недостатъчна, мегдан има за всички желаещи. Да заповядат. Никога не съм се срамувал да кажа че някой прави нещо по-добре от нас. Не се имаме за най-великите

Написа zezo на 07-Mar-2006 12:13


zezo :) ти нас трябва да черпиш :) Всичко е в кръга на шегата.

Колкото за Пазарджик аз мога да кажа едно, ПИСНА ми да се занимавам с ВОЕННИ.
От цялата история ПЗ страда най-много :)

Пожелавам им късмет на всички :) Без лоши чуства.

Написа Мариян Захариев (www) на 11-Mar-2006 13:24