< HomePage | Снимки
<- Понеделник, 27 Февруари 2006 | Начална страница | Сряда, 1 Март 2006 ->
Вторник, 28 Февруари 2006

Днешният ден беше загуба на време. Ебахти и хората, за какво ни карат да се разкарваме 200 километра, за да ни кажат нещо, което го предполагахме/знаехме? Моля, следващият път използвайте факс или телефон, да го еба. Времето ми е ценно!

Супер заблуден, вечерта пък се правих на майстор и си загубих 30 минути да поправям един глупав разклонител. Хвана ме яд, защото започнах ремонта мислейки си, че проблема е доста по-сериозен, а когато се оказа, че е тъпия разклонител вече беше късно да се откажа.

Дали някъде предлагат абонаментна услуга "поддръжка на дома"? Смяна на изгорели контакти, преглед на ел. инсталация, водопровод, душове, зидаро-мазачески дейности и т.н. Ще си плащам с кеф, само за да мога да ги викам и да не се занимавам аз с тия простотии.

Чакам с нетърпение момента, когато в България ще има сгради специално построени, за да се дават под наем и в които собственика ще си е включил в наемите парите, които ще дава на хората поддържащи всичко. Аман от пишман "специалисти" като мен. Хем не ми е работа, хем не ми се отдава. Така де, човек не може разбира от всичко. То няма и нужда.