< HomePage | Снимки
<- Четвъртък, 23 Февруари 2006 | Начална страница | Събота, 25 Февруари 2006 ->
Петък, 24 Февруари 2006

Не зная кой се минава да си купува списания от типа на Maxim и Playboy? Ето например това Максим е ново и всеки път се опитват да ти пробутат идеята, че вътре ще намериш кой знае какви снимки с някакво гладно селебрити. Първият път вързаха хората със снимките на популярната, дребна и черничка Елена от БайБрадър. Народа купува и си мисли, че вътре кой знае какво ще види. Пък то едно голямо/малко нищо. Ни цици, ни гъз, ни нищо. Че даже на снимките на са успели да скрят какъв е бибисикем и колко площ за коламаска има. Една голичка поне да имаше, да оплакнат феновете очите. Добре, че не си купувам такива списания :)

Сега в последният брой, същата постановка само че с Венета Райкова. Плискат на първа страница, все едно вътре кой знае какво ще видиш! Ама аз не съм прост, преди да давам пари дърпам гледам и преценявам. Естествено като изтеглих снимките номера беше същия като преди. Седи ми ти оная Венетка, по гащички и ни цица, ни гъз ни дявол показва. Е, ще извинявате ама с тоя номер пет кинта ще ми вземете на куково лято.

С две думи, не се минавайте да си купувате поодбни списания ако ще го правите заради снимките. Из нета има достатъчно, че и по-красиви и по-добре заснети.

[ Коментари: 2 ]
Коментари

По принцип Максим си е така, не е само българският :)

Написа cable на 28-Feb-2006 13:54


Playboy се бяха справили добре със снимките на Камелия :). За Елена не се и интересувах, не ги обичам тея хора станали звезди (макар и за 2 дни)

Написа Мартин Дущков (www) на 28-Feb-2006 22:30