< HomePage | Снимки
<- Вторник, 20 Декември 2005 | Начална страница | Четвъртък, 22 Декември 2005 ->
Сряда, 21 Декември 2005

Най-официално заявявам, че ако някога утрепа някой то това 99.7% сигурно ще бъде някой журналя. Днес някой ми прати тази статия в НетИнфо, явно с цел да побеснея. Не знам каква е тая Даниела Стефанова, но отдавна не съм чел толкова подлизурско интервю. Толкова явно зададени само въпроси подкрепящи нечия официална версия, че просто нямам думи. Къде е независимата ви журналистка бе идиоти? Нали уж трябва да сте мислещи същества? Защо никой не запита прословутия интервюиран капут, защо смесва две неща нямащи нищо общо едно с другото? И то го прави по най-гадния популистки начин разчитайки на страховете на хората и тяхното непознаване на материята.

Г-це Стефанова другия път като вземате интервю се подгответе и направете нещо с което да се гордеете, а не помията която сте сътворили. Ето ви безплатна връзка към информация около т.н. "скандал", предполагам акъла ще ви стигне, за да препишете повдигнатите въпроси и следващия път да ги зададете!

[ Коментари: 1 ]
Коментари

А има и още нещо, защо някой не попита с какво право са гледали 'логовете' на заподозрените ПРЕДИ да започне акция?

"- До момента, в който гледахме логовете на педофила към техния сървър, не знаехме, че изобщо има такъв. Не е и наша работа да знаем всички FTP-та в българското пространство."

Написа Валяк (www) на 27-Dec-2005 08:37