< HomePage | Снимки
<- Неделя, 18 Декември 2005 | Начална страница | Вторник, 20 Декември 2005 ->
Понеделник, 19 Декември 2005

Гледах Хрониките на Нарния и горе-долу съм доволен от филмчето. Децата, които играеха бяха рядко неприятни и досадни но визията и ефектите на филма бяха добри. Историята също става, голям пропуск от моя страна е, че не съм чел книгата на C.S.Lewis. Смятам в скоро време да поправя тази грешка и сега издирвам откъде да си я купя.

Дали скоро няма да пуснат нови серии на American Chopper по Discovery, че тези които ги дават вече ги знам наизуст и са ми писнали?

[ Коментари: 6 ]
Коментари

Рекламните клипове на филма изглеждат много впечатляващо. Както и тези на Кинг Конг :) Този филм явно ще го гледам цял живот. Минат не минат 10 години и някой прави Кинг Конг :)

Написа Борис Йорданов (www) на 20-Dec-2005 14:10


Кинг Конг най-вероятно ще го пропусна. Ние този филм сме го гледали, айде нема нужда :)

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 20-Dec-2005 14:34


И аз гледах хрониките преди 2-3 седмици и определено се запалих да прочета книгите (и не една ами седем - http://en.wikipedia.org/wiki/The_Chronicles_of_Narnia). В момента съм на първата и добре, че английският не е особенно труден (в Ирландия малко ще се озоря докато ги намеря на български).
По повод празниците - Весела Коледа и Честита Нова Година. Ще видим как ги празнуват във Швеция и Финландия, ако остане време може и до Естония да отскоча :)

Написа Емил Димитров на 20-Dec-2005 17:22


"Хрониките на Нарния. Лъвът, Вещицата и дрешникът" -- 146 страници текст едър шрифт срещу 6,99 лв във всяка онлайн книжарница. Купих я като подготовка за филма и сега се чудя дали въобще да го гледам. Плоско, сухо, неоригинално четиво, тъпкано с библейски препратки и християнски зарибявки. Бих забранила подобен род "детска" литература със закон. И наистина го мисля. Така се промиват мозъци. Надявам се поне филмът да е наблегнал на гледки, а не на послания, че...

Написа Антония (www) на 21-Dec-2005 08:48


Филмите по "Нарния" винаги са по-добри от съответните книги. Четох ги преди 8 години, когато по телевизията пускаха сериал "Нарния" и филмчетата бяха за предпочитане. А обикновено харесвам повече книгите.

Написа Elena на 21-Dec-2005 09:09


Аз още не съм успял да гледам филмчето :) Но за сметка на това си купих книжките.

@Антония: Благодаря за съвета:)

Написа Мариян Маринов (www) на 23-Dec-2005 09:42