< HomePage | Снимки
<- Събота, 17 Декември 2005 | Начална страница | Понеделник, 19 Декември 2005 ->
Неделя, 18 Декември 2005

Ненормалните американци пак имали голям проблем. В момента Fox News (нещо като НоваТВ ама пет пъти по жълто и малоумно) повдигали голяма дискусия за дискриминацията около Коледа. Защото хората не се поздравявали с Merry Christmas, а с Happy Holidays да не би някой да се бил обидел.

Пак криворазбраната политическа коректност в действие. Току виж и в България някой малоуник прихванал и започнал да се вайка. Амчи така де, като празнуваме Коледа като официален празник, дай да празнуваме и Ханука и Рамазан, че току виж еврейте и мюсюлманите се почуствали дискриминирани.

Някакъв пич много добре ги е наредил и си заслужава да се прочете сайтът fuckchristmas.org.

[ Коментари: 5 ]
Коментари

Yes, yes! Жоро, мерси за линка, тая страница ме разби, тоя пич е готин ;)
Аз хич не знаех за тия тъпизми на хамериканците, не съм следил нещата, но статията е супер и линковете в нея са на място ;)
Хора, прочетете го, довечера ще заспите с приятното усещане, че още нещо сте разбрали за света ;)

Написа Ясен Праматаров (www) на 20-Dec-2005 13:40


"разбрали за света" е пресилено, разбира се... То е ясно, че тия там са цяла държава смахнати, то това си е публична тайна ;)

Написа Ясен Праматаров (www) на 20-Dec-2005 13:46


Ако не слушате ще ви сложа нейде коледната история на Белия дом - участват женско куче, мъжко куче, президентът Буш и президентшата.

След нея подобни сайтове ще ви се струват като конструктивна критика.

А да - и те не споменават нищо за коледа и пожелават happy hollidays, но само това да им беше...

Написа пейо (www) на 20-Dec-2005 15:30


Като стана дума за политическа коректност... Преди известно време (годинка, две) се появи фрапиращата новина че напдисите Master/Slave на твърдите дискове ще трябва да се сменят, защото видите ли се намеквало нещо за господари и роби.

Написа Иван Кълвачев на 20-Dec-2005 17:54


То политическата коректност така беше приложена и към 'мъжиките' и 'женските' жакове, само не помня какви нови имена бяха измислили...

Написа Васил Колев (www) на 21-Dec-2005 08:30