< HomePage | Снимки
<- Вторник, 13 Декември 2005 | Начална страница | Четвъртък, 15 Декември 2005 ->
Сряда, 14 Декември 2005

Колко лесно е да паднеш в лапите на "макетинговите ти специалисти" и заради това да гризнеш дървото. В случая говоря за АлфаТур (alfatour.bg), агенцията с която ходих в Майорка. С пътуването всичко беше шест ама това, че вече трети sms ми пращат с "новите им оферти за Коледа и Нова година изобщо не е шест.

Измрънках във форума им и получих тотално неадекватен отговор. Друго не съм и очаквал де. Те били уведомявали "щастливите си клиенти". Е па отде знаете, че съм щастлив клиент? Толкова ли е трудно да си набият в главата, че КОГАТО НЕ СЪМ ЦЪКНАЛ ДА МЕ СПАМВАТ, НЕ ИСКАМ ДА МЕ СПАМВАТ и заради това, че ме спамнаха вече изобщо не съм щастлив клиент, а ми се иска да удуша пилешкия мозък решил да ме спамне.

Друг пример: преди ден два ми попадна някаква инициатива на Българският Великден, в която хората са направили подписка да се махне думата молба от документите, с които гражданите се обръщат към държавните и общински власти и институции. Чудесно, прекрасно, както казва един приятел. Подкрепям напълно, откъде накъде ще се моля на държавата да си изпълни задълженията и към мен като неин гражданин?

Отивам да се подпиша и ми искат името, къде живея и Е-МАЙЛ АДРЕСА МИ. Отдолу под формата пише, "е-майл адресът ви няма да бъде даван на трети лица, ще го използваме само ние, за да ви уведомяваме за бъдещите ни инциативи" /или нещо в този смисъл/. Хубаво де, ама аз не искам да ме уведомявате за нищо, изобщо не ми дреме за "бъдещите ви инициативи" и понеже няма цъкалка да не ми пращат глупости просто не се подписах. Защо искате повече от колкото е необходимо, за да ви подкрепя? Вие губите.

[ Коментари: 2 ]
Коментари

Имаш избор :) правиш като мене - една поща дето си я нарочваш, че на нея ще ти пристига само спам, за предпочитане в yahoo (щото са педали и незнам колко време вече не могат да си управят пощата да праща коректни headers) и "любезно предоставяш този е-маил". После се вясваш 1 път на месец, може и на 2, колкото да ти седи акаунта... :)

Написа Николай на 14-Dec-2005 18:23


Има леко косоизправяща ме информация на
http://www.bgvelikden.org/

<цитат>
ПОДПИШИ СЕ В АКЦИЯТА "СТИГА МОЛБИ"

(Над 1500 подкрепили, над 27000 емейла изпратени от тяхно име до държавните институции - за по-малко от 3 дни от началото й на 12.12.2005 !)
</цитат>

За туй ли събират е-адреси? за да пращат "от тяхно име"... Дано греша, щото ако ли не подхода е отвратително калпав и вредителен.

Написа Бобсън на 15-Dec-2005 06:02