< HomePage | Снимки
<- Вторник, 22 Ноември 2005 | Начална страница | Четвъртък, 24 Ноември 2005 ->
Сряда, 23 Ноември 2005

В понеделник вечерта някоя гад ми счупи огледалото на колата и днес цял ден обикалях между КИА, БулИнс и сервиза на Киа, за да се оправи повредата. Добрата новината е, че всичко ще е ок, само дето трябва да изчакам трийсетина дни да докарат ново огледало от Южна Корея.

Не стига, че ми е крив деня ами и тъпата помпа за цици, вечерта се е прееба и толкова яд ме хвана, че щях да я шибна в земята. Не стига, че струва 80 кинта и е три пластмаски ами и на третият ден се скапа. Тия гадове производителите и търговците на стоки за бебета срам нямат! На смотаната помпа производството и ако струва повече от 10 кинта, ще си сменя името с турско, а те 80 лв. те хакат. Много важно че била Avent. И то Avent били еФтини, имало някакви дето стрували повече. Ебахти и зора, да нямат вградени цици тия помпи? Алчна работа...

[ Коментари: 2 ]
Коментари

Проблема при помпите го има заради изваряването им. Ний имахме една на Чико дето изрично пишеше да се извари, но след изваряването започна да издиша отвсякаде. Стана така че помпането на 100 литра вода с ръчна помпа е по малко трудоемко от помпането на кърма с помпа Чико. Други ментета са: Шампоаните за бебета Johnson. Препоръчвам ти mustela - поне на нащо бебе добре му действа,за разлика от Avent. Сапуните Nivea ми вдъхваха доверие ама много боядистват в оранжево, а и на бебто започна да му се лющи кожата след 2-3 месеца употреба. Общо взето нещата които купуваме за нашите бебчета така те изнервят след някоя друга седмица, че ти идва да удушиш някой търговец или производител.За пример само: преди две седмици чувалчета за бебешка количка струваха 12-15 лв а в момента са 30-35 лв а и ги няма точно когато ти трябват.

Написа Драгомир Николов на 24-Nov-2005 13:22


Тъй, тъй - Johnson, Avent и т.н. Едно най-обикновено "Па - па" се оказа, че върши много по-добра работа. Може би защото вероятността при него да е менте е много по-малка.
А търговците и производителите рекетират по най-гнусен начин, щото знаят, че за бебетата никой не се стиска и злоупотребяват без мярка!

Написа Божо на 24-Nov-2005 14:18