< HomePage | Снимки
<- Вторник, 8 Ноември 2005 | Начална страница | Четвъртък, 10 Ноември 2005 ->
Сряда, 9 Ноември 2005

Ореваха всичко простите журналя за пореден път. Ауу цензурират ни, аууу в Горно Нанадолнище доктори не помогнали и некъФ журналист ритнал камбаната. Ако беше бай ти Пенчо ни вопъл ни стон щеше да има ама нали е пострадал някой герой на перото, глей кво става...

Пък за цензурата да не отварям дума. Не че съм съгласен с аргументацията на СЕМ "да предпазим децата", но е хубаво някой да плесне през пръстите самообявилите се за "четвърта власт".

Чак си вярват, ебаси...

[ Коментари: 3 ]
Коментари

Забелязвам че тука доста обичате журналистите... както казва онзи английски хулиган във филма "Green Street Hooligans" ...."Нещото което повече мразим от янките са ши******** журналисти" :)

Написа Alex (www) на 09-Nov-2005 15:07


Така си е, ама от друга страна, не е зле да постегнат и докторята, че съвсем са се разпасали.Та не е лошо да се вдигне джабала.А кой по-добре го може от журналджиите.

Написа Божо на 09-Nov-2005 22:20


Да се опитваш да използваш журналистите за такива цели е като да завинтваш болтове с чук - не че няма шанс да стане, ама ще е куцо, и резултата не е съвсем ясен. Проглема е, че вестниците се пишат, за да се купуват, а телевизията се прави за сензациите и да и се продава рекламното време, съответно начина, по който се отразяват новините е изкривен в нужната посока.

От това следва и че журналистите не се задълбочават в подробностите и в изучаването на нещо, а просто мислят дивотии. Това е съвсем очевидно (поне за мен и хората от ИТ) от повечето статии на ИТ тематика даже и в повечето компютърджийски издания...

Написа Васил Колев (www) на 10-Nov-2005 11:29