< HomePage | Снимки
<- Сряда, 26 Октомври 2005 | Начална страница | Петък, 28 Октомври 2005 ->
Четвъртък, 27 Октомври 2005

В кампанията за кметския пост в София, пак се опитват да ни въртят с неизпълними обещания. Кажи речи всички, се кълнат че щяли да спрат "незаконното строителство" и плямпат за корупция.

Какво ще спреш бе кмете? Какво незаконно строителство, каква корупция?

Първо - строителството в града се контролира от градоустройствения план и главния архитект на София. Кмета няма думата. Директно си правя извод, че ги приказват тези неща от чиста демагогия.

Второ - какво незаконно строителство бре? Барака да вдигнеш без да имаш разрешение, веднага ще ти кацне строителен контрол на главата и ще ти бутнат постройката.

Трето - корупцията. На коравата комунистка лозунга и е "спирам корупцията в общината - знаете че мога!". Какво знаем ма лельоооо? Ще ми спреш водопада от замръзване! И каква корупция? За десет години, един Софиянски дето го разследват и още не могат да го бутнат зад решетките, та ти ще ми спреш "корупцията". Пази боже да ти се наложи да имаш контакти с общината или с някоя от нейните служби...

Големите проблеми в София са няколко и те няма да се решат за един мандат. Това го знаят всички от кандидатите, но май никой няма топките, за да го каже в очите на хората. За четири години най-много да запълнят някоя и друга дупка. Нито паркинги ще се появят нови, нито околовръстното ще оправят, метрото няма да е готово скоро, а проблемите с градинките, кучетата и осраните улици се влачат от както се помня.

[ Коментари: 2 ]
Коментари

А като се сетиш и за факта, че сегашните Кметски избори не са за цял мандат, щото догодина ще са Редовните избори, хептен ще разбереш че лъжат яко, и ще гледат да наваксат в нагушването ;о)

Написа Габо (www) на 28-Oct-2005 08:58


Я виж ти, това за годината не го знаех. Мислех че ще си карат цял мандат.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 28-Oct-2005 09:08