< HomePage | Снимки
<- Четвъртък, 6 Октомври 2005 | Начална страница | Събота, 8 Октомври 2005 ->
Петък, 7 Октомври 2005

Както и очаквах още нямам отговор на емайла, който пратих заради вчерашната история. Гледам логовете и виждам, че хората са се заитересували да прочетат какво съм написал, но още няма реакция. Вероятно ако не се обадят днес, в понеделник аз ще им звънна по телефона, да видим докъде ще го докараме.

[ Коментари: 5 ]
Коментари

Не се очудвам, че медията потъпка твоите авторски права. Все пак те са свикнали само техните да не биват потъпквани.
Малко ще отплесна темата, но преди години CANAL+ съдиха чичо Рупи, че негови доносницо са изнесли алгоритмите за криптиране, които ползват за контролиране на достъпа до каналите на корпорацията CANAL+. Естествено Мърдок не беше осъден. Обаче когато някой промълви за системата за контрол на достъп до каналите на Sky по цял свят мигновено го хващат за врата железните ръце на чичо Рупи.
Нека си припомним случката с Булсатком, които от началото пуснаха нерегламентирато бТВ в пакета си и броени дни след това каналът беше спрян и срещу тях бяха предприети мерки. С хиляди зорове и много месеци (близо година ако трябва да сме точни) чакане бТВ отново се появи в DTH пакета на Булсатком.
Мога да кажа само едно - Shame on you bTV!

Написа krassyo (www) на 07-Oct-2005 23:09


Слави отдавна-отдавна си е такъв... Преди години разправяше как човек не бива да се взема насериозно, даже цяла България да умира за него. И сега к`во?... Мои познати - журналисти от Силистра, преди месец-два ми разказаха как Слави беснял като откачен в тамошния х-л "Дръстър", когато му съобщили, че предварителните продажби на билети за концерта му били "невзрачно малки". Под "невзрачно малки" не знам какво да разбирам, но чух, че на шоуто са се изсипали 10 000 души (за град като Силистра :/).
Moreover, Слави е толкова скучен през последните две години, че няма накъде... Оня ден или кога беше го гледах Краси Радков как си прави свободни импровизации над прословутия скеч "Тъпанчев на училище" (на родените след 1997 г. сигурно им е било интересно!). Да си пеят там чалгата и това е...

Написа babyface на 08-Oct-2005 12:50


Трифонов никога не е бил интересен, ама никога. Този прост Учиндолски селянин...нямам думи направо ;-)

Написа cable на 08-Oct-2005 21:00


Четейки секцията въпроси/отговори на сайта на Шоуто, попаднах на следното:

Въпрос: Abe zashto tuk si4ko se plashta ? smisl Download na mp3 ?
Отговор: Ами защото музиката има авторски права!

http://slavishow.com/index.php?cat=4&mid=21

най-отдолу.

Добре казано! А снимките имат ли авторски права?

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 09-Oct-2005 17:09


А за този им отговор какво ще кажете :) :

"Sorry, your browser is not able to view this chatbox. You will need Internet Explorer to be able to chat. Моля някой да ми помогне, не разбирам английски и не мога да вляза в чата на Слави!

Използвайте само програмата Internet Explorer."

Написа Drago на 09-Oct-2005 17:55