< HomePage | Снимки
<- Събота, 27 Август 2005 | Начална страница | Понеделник, 29 Август 2005 ->
Неделя, 28 Август 2005

Екскурзията до село Костенец, звучеше досадно, но се радвам, че отидохме. Повтаряйки се с това което казах вчера, какви места имало и аз да не знам! През селото тече река Марица и има страхотен водопад, а до него са направили заведение с езерце и издялани дървени фигури на животни. Мястото е много приятно, силно го препоръчвам. Персонала на ресторанта можеше да е по-любезен, но да не навлизаме в сферата на фантазиите.

Някакъв бурен
След пороя
Старата кибритена фабрика в град Костенец
Паяжина

[ Коментари: 3 ]
Коментари

"Бурена" е Синя метличина и ли по бабешки - сакъз, тва е билка, като и измъкнеш корените пущат едно ми ти бяло такова, дето се втвърдява на въздуха и може да се дъвча кат дъвка.
Иначе село Костенец е верно сгодно, бащата е от там, ама не съм ходил от барем 20 години.

Написа Габо (www) на 29-Aug-2005 18:38


Това не е старата кибритена фабрика,а книжна фабрика иначе селото си го бива ама трябват инвестций и по голяма реклама.

Написа Марто на 03-Jan-2006 23:05


Това не е река Марица, а река Чафча. Тя е приток на Марица. Заведението се нарича "Езерото" и персонала наистина е малко като себе си! :)
До преди 3-4 години нямаше нишичко там освен развалини ( в резултат от Демокрацията ни ). Сега вилната зона постепенно се вдига на крака. Родното селце е много красиво и препоръчвам до минете оттам за поне за ден - два. Какво ви е на кеф - заведения с жива музика, дискотеки, хижи, язовири за рибарите, нинерален плаж и минерална баня и ... Рила ще е до вас и ще ви дарява с безценен чист въздух.
Един съвет от мен - не се заяждайте с местните! :)

Написа ДаниНел на 17-Apr-2006 05:53