< HomePage | Снимки
<- Четвъртък, 25 Август 2005 | Начална страница | Събота, 27 Август 2005 ->
Петък, 26 Август 2005

Половин ден борба с бъгове на rrdtool, спокойно може да те подлуди. Иначе чудесна програма обаче грешките, на които се натъкнах днес бяха/са доста неприятни. В понеделник ще качвам последната версия да видя дали ще има напредък.

OMFG! bTV си измислиха "криза със заложници", направо да му се досере от страх на човек. И понеже страха е голям, после ще трябва да се вземе продукта на страха и да се намажат дебело битиварските журналя. Дейба ако вземат да показват всеки луд по телевизията, докъде ще го докараме.

[ Коментари: 3 ]
Коментари

Как докъде, виж текущата ситуация :)

Написа Васил Колев (www) на 26-Aug-2005 19:52


RRDTools e наистина страхотен tools за визуализация на данни. Отностно DB която използва може да се спори, но инструментът за визуализиране rrdgraph е направо велик :D. Дори, в текущата версия 1.2.x, има нива на прозрачност на цветовете - лудница !!! ;)
Единствено ми лиспват останалите типове графики : 'Net', 'Columns' и 'Pies' (спрямо наименованията им в oofice calc - 'chart type')

Написа митьо (www) на 29-Aug-2005 13:10


Хич няма да споря, rrdtool рулира, проблемът ми са грешките, с които се сблъсках и още не съм намерил начин как да ги заобиколя.

Ще опиша точно какъв ми е проблема днес или утре, може някой да даде акъл.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 29-Aug-2005 13:17