< HomePage | Снимки
<- Събота, 6 Август 2005 | Начална страница | Понеделник, 8 Август 2005 ->
Неделя, 7 Август 2005

Гледах малко от някакъв филм с Адам Сандлър по HBO. Този тип, го слагам до Сандра Балък като актьор. Играе ли в някой филм, значи филма е тъп. И винаги е тъп, не защото сценария е зле, а защото той играе там. Ебати и смотания актьор, винаги използва един и същи физиономии и реагира по еднакъв начин каквото и да се случва във филма. Винаги играе идиот и се държи супер неадекватно и накрая се обяснява по един и същи начин на приятелката си в любов, мрънкайки забързано колко я обичал, ама бил смотан и не смеел да си признае. Като го слуша човек и му се ще да му фрасне един в гадната мутра.

Всеки час прекаран в гледане на филм с Адам Сандлър е 100% загубено време, което по-добре прекарайте в тоалетната напъвайки се. Така или иначе крайният резултат ще бъде един и същ.

[ Коментари: 8 ]
Коментари

Напротив, ако идеш в кенефа да се изсереш, накрая ще изпиташ облекчение и удоволствие, за разлика от гледането на тъп филм, когато в края ще си изнервен адски.

Написа Коко на 09-Aug-2005 15:22


Гледай `The longest yard` - може да не си промениш мнението за Адам Сандлър, но поне ще видиш един добър филм с него :)

Написа Ангел на 10-Aug-2005 06:18


Към списъка може да добавиш и Seann Scott. Ходих до imdb.com да видя как му е името - знам го по физиономия, но видя ли го в някоя реклама, значи филма е тъп.

Написа luciuz на 10-Aug-2005 08:18


Ааа за Шон Скот не съм съгласен ;) Гледай "Пич къде ми е колата"

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 10-Aug-2005 08:19


Хаха, аз напоследък отказах няколко филма с тоя тиквеник, именно защото той беше вътре :). Другия който не мога да понасям хронически е Бен Стилър, и с тоя като видя филм и повръщам преди да съм го гледал.

Написа Красимир Казаков на 10-Aug-2005 17:45


Ама верно гореспоменатите Сандлър и Стилър са мега тъпаци. Имам чувството, че следвали в някаква НВО академия за актьори-слабоумници задължени да разсмиват средностатистическия хамериканец.
А на всичко отгоре Адам Сандлър е продуцирал до момента 22! филма.
А за капак: "...Adam has also had many of his songs go on the Billboard Charts, including the classic song, "The Chanukah Song" IMDB.
Ебати бълвоча!

Написа Данаил на 11-Aug-2005 10:29


За Сандра Бълок не съм съгласна. Преди три дни гледах Crash. Филмът е мноого хубав, а в него играе и Сандра Бълок.

Написа Katia на 11-Aug-2005 13:50


Това че по случайност е попаднала в някой филм, който не е супер тъп е скучайност. Санра Балък също трябва да и бъде забранено да се показва по телевизията, а ако се изпусне и се покаже да бъде наказвана с бонго до полуумъртвяване (ще и се ....).

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 11-Aug-2005 17:53