< HomePage | Снимки
<- Сряда, 3 Август 2005 | Начална страница | Петък, 5 Август 2005 ->
Четвъртък, 4 Август 2005

В последните няколко седмици всички са заети да ни плашат с "предсрочни избори" и че щели да ни забавят влизането в европейският съюз. Добре де, дори и да ни забавят какво от това? Голям праз, ще си го преместя в другият крачол, демек изобщо няма да се впечатля даже ще съм много радостен да ни забавят годинка-две, пък току виж изобщо не ни "взели"!

Ама то било хубаво в евросъюза. Абе хубаво е (май) ама и в момента никак не ни е зле. Харчим им парите на простите европейци и ги лъжем, че ще станем хора. Май, май ние им трябваме повече отколкото те на нас. Е като е така, защо не си продаваме по-скъпо задниците, ами им правим метани и им се кланяме?

Аз викам да заебем европейският съюз и да гледаме нас си. Ако имахме далновидни хора, които да управляват може би някой ден щяхме да станем Швейцария на Балканите. С чудесното ни географско положение и природните ни дадености спокойно можем да се надуваме и да не търчим като проституки да си предлагаме услугите на всеки, който минава и му харесва това, което вижда.

Та като заговорих за управляващи и проститутки, тази или другата седмица ще имаме ново правителство и според мен ще е съставено от биесиепието и ендиесиевето. Колкото и турците да се мъчат да се набутат този път ще го поемат отзад, защото тях никой не ги иска, въпреки че комунистите се заиграват с тях. Най-логичният съюз между бсп и ндсв ще стане, защото има далавера за всички (за тях). Ндсв ще продължи да прави каквото там прави като вземе няколко интересни министерства, а комунягите ще влязат във властта и ще почне лапане както си му е реда. Изобщо всички са на далавера, щото "наШте" са на власт (които и да са те), а турците са минати.

[ Коментари: 4 ]
Коментари

Мда, така си е :)

Написа MacTeP на 04-Aug-2005 14:19


Аз досега не съм чул разумен аргумент от човек, който има малък/среден бизнес защо трябва да влизаме в ЕС. Общо взето всички са повече или по-малко песимистично настроени за &#132;Голямото цунами&#147;, което ни очаква.

Написа пейо (www) на 05-Aug-2005 16:08


Ами всички политици барабар с Доган, вече са се разбрали как да източат парите които европейският съюз ще ни отпусне при присъеднияването. Само дето никой не говори колко европейски данък ще трябва да плащаме всяка година като държава членка.

Да не забравяме и продажбата на земя на чужденци, очаква се земята да поскъпне 10 пъти след влизането в EU.
Ами всички изкуствени ограничения дето ни ги наложиха? Примерно минимум за цената на тока. От къде на къде някакъв бюрократ ще ни казва колко да струва тока в България? Ами АЕЦ?

Ама и нашите преговарящи са едни. "Това не са преговори, те ни казват какво искат и ние го правим". В някаква западна статия четох че ни викали проститутките, щото не сме отказвали (за съжаление загубих линка).

Мен лично много ме кефи мнението на Stallman - "Европейският съюз щеше да бъде хубаво нещо, ако беше демократичен"

Написа Иван Кълвачев на 06-Aug-2005 07:31


:) Стискайте палци, има някакви (не чак толкова големи) шансове около септември да няма ЕС, както разни държави не приемат конституцията...
(което обаче ще повлече и нас надолу, защото твърде много разчитаме на тия пари)

Написа Васил Колев (www) на 07-Aug-2005 08:13