< HomePage | Снимки
<- Петък, 17 Юни 2005 | Начална страница | Неделя, 19 Юни 2005 ->
Събота, 18 Юни 2005

Не се минавайте да гледате филма "Мистър и мисис Смит (Mr. & Mrs. Smith)" - загуба на време е. Анджелина Джоли пак показва, че никаква я няма като актриса, а Брат Пит чии го дири в този филм, не успях да разбера. Той май е единственият, който си е свършил работата по филма, колкото и зле да е крайният резултат. Сценарият е толкова плосък, че дори след края си мислех "а стига бе, не може да е само това". Нашите са тайни агенти и са толкова тайни, че въпреки 5-6 годишната си женитба никой не разбира, че другият е агент. В пристъп на идиотизъм техните "агенции" (които се конкурират) ги изпращат да се избият, щото не можело те така да са женени и да са конкуренти.

Естествено нашите хора проумяват заговора след което си изпочупват къщата и си удрят по една патка на тъмно. Вземат решение филма да продължи в стил "Иванчо разбива мафията", нарамват оръжията, избиват N на брой (N > 30-40) войници от специалните части и преоткриват любовта си (тук вече публиката повръщаше).

Ако все пак държите да гледате този филм, поне не давайте пари за кино.

[ Коментари: 6 ]
Коментари

чудно ми е дали си имаш приятелка
и къде остана забавлението в цялата работа? Никой не очаква смислен сюжет и дълбокомислени диалози в такива филми, ще ме прощаваш.

Написа Енея на 21-Jun-2005 14:46


Хехе, браво Жоро, много ми хареса описанието на филма :) Накрая - "тук вече публиката повръщаше" - се засмях доста сериозно.

Много ми харесва как коментираш филми. Продължавай в същия дух.

Написа Георги (www) на 21-Jun-2005 14:49


Кво общо има приятелката със случая? А "забавното" беше че тя ме замъкна на филма аз исках да гледам батман /но за него повече утре/ :)

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 21-Jun-2005 15:36


А, недей да говориш така за кака Анджелина :)). Аз наскоро гледах "Beyond Borders" с нея и много ми хареса... Е, съгласен съм, че това сигурно Е най-добрият и филм, но...
http://www.imdb.com/title/tt0294357/

Написа Христо Еринин на 30-Jun-2005 19:14


С прослувутата Анджелина единственият филм, който става е Гия, където играе лезбийка и има разни приятно голи сцени.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 30-Jun-2005 19:40


А да, забравих и Хакери, но там филма е забавен въпреки нея ;)

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 30-Jun-2005 19:42