< HomePage | Снимки
<- Понеделник, 13 Юни 2005 | Начална страница | Сряда, 15 Юни 2005 ->
Вторник, 14 Юни 2005

Имам голям проблем с намирането на място за кратка почивка през лятото. Миналата година в Турция беше страхотно и тази естествено бих искал пак да е така.

Гърция директно отпада от списъка ми - гърците ги мразя, неприятни и нелюбезни същества са, няма да получат стотинка от мен.

Египет ми се стува опасно място и нещо не ми се ходи там да гледам циганите. За Испания чувам, че хората не били доволни пък и едва ли щяло да ми хареса след Турция, все пак е възможен избор. На българското черноморие нямам никакво намерение да ходя, като ще ми цакат високи цени поне да ме гледаха като бял човек, а не като видят, че не съм германски или английски пенсионер да се правят на луди. Отгоре на това всичко е по ерноморието е нагъчкано и ще ми строят на главата. За разните хубави острови от сорта на Малдиви, Аруба и Сейшели не ми достигат малко паричките, оставям ги за догодина. В Тунис или Мароко почивките не включват плажове. Дубай изглежда привлекателно, но не съм намерил подходяща оферта. Имам идеи за няколко круиза и екскурзии из Китай но там няма плажове.

С две думи не е лесно да се намери интересно място за почиване.

[ Коментари: 9 ]
Коментари

Това?
http://www.casadomingo.info/

Вярно, че е в България, но аз съм бил около Синеморец... не е никак зле, и е много разтоварващо!

Но като си представя твоите почивки, май няма да ти хареса :). И все пак може да го погледнеш? Аз не съм ходил, но бих отишъл, ако си падах по такъв тип почивка. Но аз си предпочитам Иракли.

Поздрави!
Д.

Написа Дончо (www) на 14-Jun-2005 13:53


В Албена миналата година бяха доста любезни, а и няма "да ти строят на главата".

Там проблема е с местата - в интересните хотели малко по малко свършват.

Написа Илия (www) на 15-Jun-2005 12:02


Иди, иди на Синеморец, там кенефите са със септични ями. Няма централна канализация. ;)

Написа Коко на 15-Jun-2005 14:37


Да ти имам проблемчето :)
При мен проблема е намирането на време :Р
Май и ти имаш пръст в това, а ? :)

Написа Мариян Захариев на 15-Jun-2005 14:51


можеш да пробваш Дубровник

Написа Академик Неделчев на 16-Jun-2005 16:40


Вече си харесахме Палма де Майорка :)

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 16-Jun-2005 17:06


хахах, кат са върнеш вече няма да си я харесал ;)))

Написа НеСиПрав (www) на 16-Jun-2005 19:30


Ще видим ;)

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 16-Jun-2005 19:34


И аз ги мразя гърците, но въпреки това бих искала да ти препоръчам остров Корфу като отлична дестинация. Вече два пъти ходихме там -- и това бяха най-великите ни почивки въобще. Всичко, което ти е харесало в Мармарис, го има и в Корфу, че и в повече даже :-) Страшно красиво, много спокойно, отлични възможности за активна почивка (от огромния воден парк с повече от 20 различни пързалки, през различни пътувания с яхти, ветроходи, корабчета, та до гмуркания в невероятни красотии) и много точен климат (през септември температурата и на водата, и на въздуха, е около 27-28 градуса). Ако успях да те заинтересувам -- с удоволствие ще ти дам и подобности за хотели, наем на превозни средства (1,5 евро на ден за планински бегач, 7 евро за скутер и до 20 евро за автомобил с климатик), къде са дайвърските центрове, как да намалиш до абсолютен минимум контактите си с гърците и т.н. Да не забравя -- Корфу е бил английска колония бая време и местните са прихванали от британския манталитет, не са толкова противни като континенталните гадове. След като за 2 седмици само веднъж успяха да ме раздразнят и то за кратко само... :-)

Написа Antonia на 18-Jun-2005 22:10