< HomePage | Снимки
<- Неделя, 5 Юни 2005 | Начална страница | Вторник, 7 Юни 2005 ->
Понеделник, 6 Юни 2005

Знаех си че ще Евроком ще ме изложат, след като си изплюх дъвката в ръката на манекенката им. Не стига че са излъчили всичко ами и "Господари на ефира" (със счупеният им сайт) днес пак ме показаха за всеобща радост. Само не разбрах откъде на къде аз съм "нехигиеничният батко", като тъпата манекенка сама си поднесе ръката за да си оставя дъвката, след което същата ръка поднесе и на Течо, а той съвсем спокойно и каза "не, благодаря". По-скоро трябваше да коментират, че "репортерата" е нехигиенична. Отделен е въпроса че беше и супер отнесена, защото след като ме пита въпросите свърши си работата и аз отминах, извън кадър тя пита оператора откъде се е взела дъвката в ръката и.

Манекенеки, 50 лв. на час.

Добавих локален архив на външните връзки към статията за Божикравов и неговата едновремешна гей кампания. Сайтовете в които тогава коментирахме и се забавлявахме, един по един са започнали да изчезват в небитието за съжаление и пускането на архив беше нужно, за да могат хората да придобият пълна представа за идиотизма на тогавашната ситуация.

Последно за днес, travel.bg публикуваха снимката ми с подходящ attribution и с коректно упоменат лиценз. Не беше трудно, нали?