< HomePage | Снимки
<- Сряда, 1 Юни 2005 | Начална страница | Петък, 3 Юни 2005 ->
Четвъртък, 2 Юни 2005

Започна телевизионният и всякакъв спам за изборите. Комунистите обещават да харчат пари ама не казват как ще ги изкарат. Костов не мога да разбера какво обещава и без това ми е неприятен след като четири години еба бизнеса в гърба и набутваше само негови хора. Некви разправят че сега било времето да задаваме неудобни въпроси. Да бе сега е, пък после като ви изберем друго време идва (ох, Котьо, Котьо....).

Аман от пенсионери, мангали, гласуване за листи, а не за хора и преразпределение на гласовете.

Знаете приказката "аз ако бех президент щях да .................." и нейната приятелка "само ми дайте власт, ще видите тогава аз какво ще ................".

Моят вариант за попълване на точките е следният: ще забраня на всички, който не плащат данъци да гласуват и с един изстрел ще убия два заека. Не си ли подал декларация - не гласуваш, нямаш ли приходи над еди колко си - не гласуваш!. Хем ще елиминирам пенсионерите, хем мангалите и другите навлеци. Така де, аз бачкам, а една камара хрантутници ще гласуват и ще вкарат в парламента същите мутри дето ги гледам от петнайсет години. Е за чии да се боря и да си правя труда да ходя да пускам новите интегрални бюлетини (don't get me started!)?

Да гласувам, та после данъчни да ме изнудват и да искат подкупи, полицаи да искат подкупи, да си чупя колата из дупките, да плащам на мангалите тока и на пенсионерите пенсиите, да си плащам на здравната каса ама като ида на преглед да кихам яко иначе все едно ме няма, a държавата да купува майкрософтски софтуер С МОИТЕ ПАРИ!

Ебал съм ви майката, къде ми е далаверата от вас?

[ Коментари: 3 ]
Коментари

Отдавна не бях чел пост който толкова да ме накефи, толкова да е близо до това което и аз съм си мислил неведнъж (това със данъците и приходите е перфектна идея, за съжаление всичките навлеци ще "надигнат" глас).

А здравната каса трябва да е като в другите държави - незадължителна здравна застраховка, ако искаш. Ако я имаш - всичко безплатно (че даже и лекарства). Ако я нямаш - кихаш яко пари. А не както е сега. Бях 2 месеца безработен преди 3 години някъде, и ми искат за тези 2 месеца пари ... че и с лихва, която е колкото парите. Ебаси държавата!

Написа Красимир Казаков на 06-Jun-2005 06:31


И на мен за два месеца в които съм бил безработен ми искат пари. Не ми е за 24-те лв., през оная работа са ми, но въпроса е принципен и няма да им ги дам и ще ги мотая колкото мога.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 06-Jun-2005 08:04


Мдам... за съжаление това е грозната действителност. Къде ми е далаверата...? Май нещо е избегала.

Написа Ники на 07-Jun-2005 19:01