< HomePage | Снимки
<- Неделя, 29 Май 2005 | Начална страница | Вторник, 31 Май 2005 ->
Понеделник, 30 Май 2005

Разплатих се с диджеи, лимузини и всякаква подобна паплач, която като чуе сватба и очите им стават на палачинки, след което се превърщат в доларчета, като на анимационен филм.

Опитах и да оправя пълномощното, което ще давам за предстоящото общо събрание на ССС, но се оказа че нотариусите, които исках да ми свършат работа са големи гъзари. Намират се на ъгъла на Парчевич и Витошка, тоест на петдесет метра от офиса ми. Отивам аз при тях и искам да ми заверят пълномощното. Отговарят ми, че не можело сега, щото течали сделки и да съм дойдел след час.

Отивам след час и десет минути, отваря ми някакъв друг охлюв и пак ми казва, че течали сделки. Дори не си направи труда да се извини че ме разкарват, ей така за едното добро впечатление и да ми каже кога да дойда та да ми свършат работа. Ебати и гъзарите.

Мислех да ида трети път и да им спретна едно скандалче ама изкараха късмет, че бързо ми минава и не обичам да се разправям с тъпаци. Това че съм ги избложил, какви са охлюви ми е достатъчно, засега.

Ако искате нотариус да ви свърши работа не ходете на ъгъла на Витошка и Парчевич. Там са охлюви и правят големи сделки. С вас няма да се занимават и не искат да ви вземат кирливите три кинта за един печат и написването на два реда в тъпата им тетрадка.

Да го духат.

[ Коментари: 1 ]
Коментари

Брей, значи не е само в Пазарджик тая работа. Аз ходих точно за същото нещо (пълномощно за общото събрание на ССС) при нотариуса срещу бингото, в новия хотел на "Йор-Даниел". Имах само един свободен час от деня, след който трябваше да се връщам на работа, а секретарката (или каквато там му се пада), ми заяви, че е зает в момента и да съм дойдела пак след час и половина-два да проверя дали случайно не се е освободил. Естествено, аз се врътнах и отидох при друг (Дъбова до Адвокатурата), който (т.е. която) ме прие веднага и ми свърши работата точно за 15 минути.

Написа Силвина Георгиева (www) на 05-Jun-2005 15:06