< HomePage | Снимки
<- Петък, 27 Май 2005 | Начална страница | Неделя, 29 Май 2005 ->
Събота, 28 Май 2005

Нямаше нужда от цялото бързане за семинара и въпреки, че има тръпка да караш много бързо в продължение на час и нещо предпочитам да карам по-кротко по-принцип. Затова ще си купя по-бавна кола, че иначе не мога да се контролирам. Тук там по пътя валеше дъжд, което попречи на полицаите да изкарат някои лев от нас.

Lug-bg семинара тази година се падна в работен ден и заради това посещаемостта беше по-ниска от предишните. За сметка на това имаше излъчване на живо, достъп до интернет (за който си беше донесъл лаптопа) и минимално количество силно технически насочени лекции.

Maniax-а говори за курса Мрежова Сигурност, после пичовете от ТУ говориха за курса Линукс за начинаещи, а аз обясних с думи прости що е то спам и как може да се борим с него (презентация, pdf). Последната лекция за OpenFMI беше силно импровизирана, след което се изнесохме да ядем и да пием.

Струва си да се отбележи, че бистрото до клуб Отворено Общество (където се провежда семинара) има качествена и вкусна кухня. Дано просъсществува и догодина. Ммммманджички.

Вечерта на езерото хапнах два пъти "Специалитета на готвача". Представлява ориз със зеленчуци на плато, върху него ДВЕ пилешки пържоли отгоре заляти с кашкавал и цялото това нещо запечено. Вкусотия.

Има някакъва регресия спрямо миналата година в старозагорските кръчми. Отидохме до Captain Jack и въпреки, че беше 23:30 и двайсетина жадни компютърджии искаха да пият, ни хлопнаха вратата под носа. Интересен подход към набирането на клиенти...

В следствие на това и на последвалите неуспехи в още две кръчми се разделихме. Аз и Sertys хлътнахме в Little Rock да си пием водчица, останалите хванаха къра. По-късно се разбра, че са наблизо, а някой се присъединиха към нас.

Мохабет на вечерта от едно дебело неприятно същество: "Вии май ни сте от тука, говорите с някакъв странен акциент". Айде бе, какъв акцент, БЪЛГАРСКИ?

[ Коментари: 2 ]
Коментари

cbl.iseca.org само за вътрешна употреба ли е? Нещо не мога да го resolv ...

Написа Н.Пепелишев на 02-Jun-2005 09:07


Опитай cbl.ludost.net засега.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 02-Jun-2005 11:58