< HomePage | Снимки
<- Петък, 6 Май 2005 | Начална страница | Неделя, 8 Май 2005 ->
Събота, 7 Май 2005

Навън вали, но камината грее и е приятно. Малко ревюта на филми, защото друго не се случва :-)

Кубът 3 (Cube Zero): естествено продължение на първа и втора част, като тук някои неща се изясняват, показани са още интересни начини за убиване на хора и 100% ни убеждават, че от Кубът няма мърдане. Ако сте фенове на първите две части, силно е препоръчително да го гледате.

Брат: рашъните са номер едно в правенето на филми, това отдавна го казвам! Макар че филмът е стар, много кефи и ако сте фенове на филмите за съвременната руска действителност филма е за вас. В момента издирвам втора част, където нашето момче продължава да трепе, само че този път американци. Кеф.

Сахара (Sahara): приятно приключенско филмче, което следва класическата схема в жанра - герой плюс приятел хвърлящи лафове, някаква кака и много стрелби и гонки. Филма е забавен и е над средното ниво, което го прави приятен начин за убиване на час и половина време.

Трите Хикса 2 (xXx 2): негрите са направили този филм само за да могат пак да си покажат големите коли и колко са гангста. Абсолютна тъпотия.

Be Cool (Игра по ноти): Приятен филм стил Тарантино но без убийствата :-) Само като чуете Джон Траволта, Харви Кайтел и Ума Търман може да се подготвите за забавление. Филма е яка ебавка с филмовия и музикалния бизнес в Щатите. Препоръчителен е за гледане.

[ Коментари: 5 ]
Коментари

Брат и Брат 2 ги имам. Ако искаш мога да ти дам 2-ката. Сергей Бодров младши ми е любимият руски актьор и имам всичко, което съм намерил с него. Брат, Брат 2, Война, Кавказкий пленник.
Брат 1/2 са култови просто. А любимата ми реплика отсега ще ти я кажа:

"Are you gangsters?"
"No, we're russians!"

;-)

Написа MiCRoPhoBIC (www) на 11-May-2005 06:02


Прати един лник на пощата ако не те затруднява :) Война също съм го гледал и много ме изкефи, не бях обърнал внимание, че играе същият актьор.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 11-May-2005 07:59


Дам, тази реплика от Брат 2 е направо култува :)
Ама той и фима като цяло си е много добър. Война също е страшно добър. Някой ако знае други подобни филмчета нека да каже, че да можем и ние да им се насладим :)

Написа MacTeP на 11-May-2005 20:01


"Личен номер" - много приятно филмче! "Бригада" също, но гледам че по-горе е коментиран.

Написа HuK на 24-May-2005 15:31


Моля ви се, ако някой знае от къде мога да си изтегля Кубът 2 и 3 (а за 3 не знаех, че е излязъл) нека да ми прати линк на мейла, защото го търся от толкова мн време! А първата част много ми хареса!

Написа Даниела на 20-Aug-2005 21:34