< HomePage | Снимки
<- Петък, 29 Април 2005 | Начална страница | Неделя, 1 Май 2005 ->
Събота, 30 Април 2005

За пореден път се събираме да празнуваме яйченият празник в приятна компания на кръчма. За съжаление тази година не уцелихме кръчмата и въпреки "куверта", който ни заграбиха собствениците, представянето беше как да кажа....гадно.

Обстановката в "Кошарите" /с.Дебращица, Пазарджишко/ е наистина приятна, което за съжаление не може да се каже за храната и музиката. По-принцип не съм придирчив (има и други мнения по въпроса), но там се опитаха да ни хранят с някакви гадости (виж утре). Нито едно от блюдата, които си поръчахме на беше вкусно. За музиката - нямам думи, само ще спомена че по едно време бармана явно толкова беше избудалял, че започна да пуска химна на ФК Левски (wtf?!?). Останалата музика през вечерта беше българска естрада от късните седемдесет и ранните осемдесет години на миналият век. Направо ни умори.

[ Коментари: 7 ]
Коментари

Да и аз съм на същото мнение за атмосферата в Кошарите-приатна е.Кат нема добро местенце в Пазарджик:-( Последниа спомен от там беше че може да си избереш шаранче и после да си го хапнеш след 30 тина минути.За музиката ........без думи.

Написа петър (www) на 04-May-2005 16:54


Абе пиччч..........аз се върнах преди 2 дни от това място /Кошарите, с. Дебращица/ и чесно казано съм със страхотни впечатления от 3- дневния престой там. Персонала е много любезен, кухнята е яка - кеф ти ястия на жар, кеф ти родопски специалитети...със забележка, че няма супи в менюто. Музиката беше основно македонска /незнам как е възможно в тая битова обстановка да ти пуснат химн на Левски изобщо/. Стаите са в интересен битов стил и всяка стая има климатик, телевизор, баня с тоалетна + басейн /в двора/. Има и конна база към комплекса, в която яздихме коне и която също има добър инструктор.
Така че, за мен /а и не само за мен/ това е райско, готино и романтично кътче в някакво село, което видях за първи път.

Написа Венци на 23-Aug-2005 10:09


Венци пиши на български бре, какви са тия 4-ки? Сега ще ме караш да ти редактирам писанията на ръка.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 23-Aug-2005 10:29


Писал съм само за ресторанта, за другите неща като хотела и конната база нямам наблюдения, макар че приятели са ми казали, че мястото вървяло надолу и преди е било много по-добре. Не знам теб какво са те хранили, но аз на следващият ден прекарах дълги часове в тоалетната размишлявайки как е възможно човек да пикае от две дупки едновременно, така че не съм никак впечатлен от хапването.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 23-Aug-2005 10:33


Жореее, незнам какво да ти кажа, но нас ни храниха 4 човека 3 дни и нямаше никакви проблеми.....,така че ходи си прегледай коремчето, това мога да ти кажа !!!

Написа Венци на 23-Aug-2005 10:40


Корема си ми е добре :) Просто тогава така се е получило и аз пряко го свързвам с това което ядохме, щото друго тогава не бях ял. Естествено от тогава може да се оправили и аз да съм бил единичен случай. Всичко е възможно.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 23-Aug-2005 10:56


Беше невероятно,все едно влизаш в друг свят,нямам думи-всичко е перфектно.

Написа Марина на 21-Sep-2009 05:28