< HomePage | Снимки
<- Понеделник, 11 Април 2005 | Начална страница | Сряда, 13 Април 2005 ->
Вторник, 12 Април 2005

Голямо шоу (по български). Гледам новините по Нова и не вярвам на очите си. Излезли там некви шефове, неква Зурлева, некви смешни адвокати и плачат с крокодилски сълзи (сори маниаксе). Ама как може моля ви се, те такава подготовка направили за тъпанарското предаване Star Academy, пък на Слави хората им го мушнали изотзадзе, като ги гледали три пъти повече хора. Съмнявали се те в резултатите на фирмата, която следи рейтингите. Некви си офшорки ша мерат не в наша полза, аааамахa!

Смях се от сърце.

Продължават новините и водещият пита Крум Савов, дали е гледал невероятното предаване. Крумчо кво друго да каже, кълне се че това било уникално преживяване. Смее ли да си признае, че е малко над възрастта в която да гледа предавания за пъпчасали и недоебани тинейджърки. Нали ако си признае, гръцките шефчета (и на тях да им ....) ще го надупят по гръцки. Смях, смях и българска работа, подплатена с фарисейска тъпотия. Споменавал ли съм, че гърците ги мразя, почти колкото американците?

Както вчера предвидих, никой няма да ви гледа селското предаване освен съвсем изпадналите в делириум, подрастващи идиотчета. Единственото качествено нещо по Нова телевизия е CSI, а гадовете го преместиха от 00:10 и пак не го пускат навреме заради недоносчетата, дето ще стават звезди.

[ Коментари: 7 ]
Коментари

щом си фен на CSI (и ако не знаеш, де), на AXN дават сериала CSI: New York. Ако не си го гледал, хвърли му един поглед -- може и да ти хареса.

Написа Nick Angelow на 13-Apr-2005 14:26


Знам го :) гледам го и него

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 13-Apr-2005 14:30


От CSI-овете до сега май само CSI:Miami не струва, да не кажа, че е боклучаво. Аз пък отдавна не разчитам на която и да е телевизия, за да си гледам Грисъм и компания. Което ми напомня, че е време да си сваля всичко от 5ти сезон.
А проблемът какво ще гледам в понеделник вечер (когато ще е най-големият калабалък по Нова и бТВ) при мен никак не стои - първо на лекция по Мрежова сигурност, после най-често на концерт на Балканджи. Онези нека стават звезди, не ми пречат.

Написа Цветелина Костова (www) на 13-Apr-2005 22:08


Връзката, която се съдържа в "Както вчера предвидих, никой няма..." (http://georgi.unixsol.org/diary/archive.php/2005-05-11)
не е валидна - резултата е "No entry for this day (2005-05-11)".

Написа Ангел Попов на 14-Apr-2005 01:45


Щото съм дал връзка към бъдещето ;) вече е коригирана

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 14-Apr-2005 07:25


Бележка към себе си - винаги проверявай връзките, като ги слагаш. Всеки път когато не проверя се оказва че съм направил грешка.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 14-Apr-2005 07:26


Мда... и дори успя и мен да заразиш с това с непроверяването на връзките ;)

Написа Петър Пенчев (www) на 14-Apr-2005 12:34