< HomePage | Снимки
<- Петък, 18 Март 2005 | Начална страница | Неделя, 20 Март 2005 ->
Събота, 19 Март 2005

Разходихме се до Копривщица за да гледаме гонките с коне (кушиите), но малко закъсняхме, така че хванахме само краят. Времето беше чудесно, пролетта наближава и това много ме радва - зимата хич не ми е любимият сезон.

Направихме доста снимки из Копривщица, макар че слънцето се показваше, скриваше, а гадните висящи кабели загрозяват копривщенските къщи. Местната община няма ли да се сети и да разкара проклетите жици, да ги пъхне под земята или там квото се прави. Голяма излагация е в момента. Две от снимките - жълтата къща, gf-то се препича на слънчице. Имам още няколко готини, но първо трябва да почистя жиците от тях, че в момента ме дразнят.

Вечерта се захласнах да търся екскурзии и круизи, на които да се ходи тази година. Открих много интересна екскурзия из скандинавия (Земята на среднощното слънце) и круиз из Китай (The Imperial Treasures of China). Тези засега са ми топ дестинациите и е много вероятно да идем на тях (а, дано!).

Харесах и няколко околосветски, но май само ще си мечтая за тях, поради една много тривиална причина. Всички започват и свършват в Щатите. Което мен изобщо не ме устройва, защото ми трябва американска виза за да се кача на кораба. Да, ама не са познали! Няма да ходя да им се моля в тъпото посолство, да им давам пръстови отпечатъци, секрет и да ми барат пишката, само за да ме пуснат в селската им държава, за да мога да се кача на кораба и да дам на американската икономика повече от десетина хиляди долара. Да го духате! Като не искате моите парички, аз ще си ги похарча другаде. Един въпрос не ми дава мира, защо България не иска визи за американци след като те за нас искат? Всичко трябва да е по равно. Искаш ми виза - и аз ти искам. Искаш пръстови отпечатъци на моите граждани - и аз ти искам и т.н.

[ Коментари: 3 ]
Коментари

На Тодоров ден винаги е хубаво. Чист късметлия си че можеш да отидеш да погледаш гонките. Определено е много интересно, поне на това което сам присъствал само че в село Паталеница(Пазарджишко). Така и не успях за съжъление да възседна някое игриво конче.Кой знае може пък да е за добро-виж току що съм се кунтузил:-)))

Написа петър (www) на 21-Mar-2005 13:17


На въпроса, който не ти дава мира - щото сме г**олизци, защо :) Други държави започнаха да го правят веднага, след като САЩ въведоха мерките (не знам дали продължават).

http://www.cbsnews.com/stories/2004/03/04/terror/main604015.shtml

Написа Н.Пепелишев на 21-Mar-2005 14:17


Мда, помня, че бразилците реагираха коректно, но в България това няма да стане

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 21-Mar-2005 14:19