< HomePage | Снимки
<- Четвъртък, 17 Март 2005 | Начална страница | Събота, 19 Март 2005 ->
Петък, 18 Март 2005

Голяма полемика вчера по телевизията за това трябвало ли чалга "звезди" да ходят да забавляват нашите рейнджъри (кой измисли тая тъпа дума?) в Ирак. Чак депутати се изказват умно и искали те да ходят. Е значи какво, да избират войнците между депутатите и чалгаджийките? Аз ако бях войник в Ирак щях да си избера чалгаджийките. Не че ме кефи тяхната т.н. музика, според мен е турбо отвратителна, ама съм сигурен, че чалгаджийките правят по-добри свирки от депутатите/деПУТАТКИте. Като ще идват да ме забавляват поне да е качествно. Друго си е "натокана" турбо фолк фурия да раздаде на войниците снимчици с автограф и да разтресе силиконови цици, друго си е мазен тлъст депутат, който бяга от заседанията на парламента да те тупа по рамото и да ти вика "хорош солдат, найс солджър!".

[ Коментари: 2 ]
Коментари

няма да забравя как като войник (преди 20-тина) години ни водеха на кино един път месечно (както и на баня). Та тогава ни пускаха филм с лепа брена и поне по време на филма не бяхме много пияни. Ама пък след филма не мой се доредиш до кенефа... Сега пак искат да ги развлекат "поне за малко да не са пияни" ама разликата е че сега им плащат за да отидат там, а нас ни биеха за да отидем там........

Написа Марин Великов на 18-Mar-2005 19:54


Да в казармата е весело наистина-само весели и приатни случки се сещам.Сещам се навремето US примата Марая Кери беше ходила до Ирак ако не се лъжа даже и клип направи с войничетата в базата им така че хич не се и учудвам на това.

Написа петър (www) на 19-Mar-2005 07:19