< HomePage | Снимки
<- Понеделник, 21 Февруари 2005 | Начална страница | Сряда, 23 Февруари 2005 ->
Вторник, 22 Февруари 2005

Йовко ми изпрати порядъчно количество материали за сайта на курсът в ТУ - Линукс за начинаещи и вече секцията "материали" не е ужасяващо празна. Както бях започнал да се бъзикам с разните сайтове направих и сайта на Мрежова сигурност II (сигурен код). Вече за 4-ти път правя сайта на курса с магията на копирането и промяната на няколко текста и името на една таблица. Честно казано такава "поддръжка" на сайт е против естетическите ми разбирания и утре смятам да обединя петте сайта в един, като в бъдеще copy+paste се намали до минимум.

Дневникът на Бриджет Джоунс 2 може да не го гледате, порядъчно тъп е. Първата част беше донякъде забавна, но още от същото идва в повече. Единственото, което ми хареса във филма е музката. Тя става. Яд ме е, че докато гледахме малоумният филм изпуснахме Свалки по Канал едно. Един от малкото комедийни сериали, който си струва да се гледат по българските телевизии. Другите свестни са Приятели (дублажа им ужасен, обаче) и Женени с деца.

Т.н. български сериал "Морска сол" е такава трагедия, че направо не ми се говори за него. Изкуствени ситуации много далечни от българската действителност (къде по дяволите сте виждали цяла сграда под наем?), идиотски диалог, който изобщо ама изобщо не е смешен, записан смях пускан постоянно за щяло и нещяло, актьорите както винаги преиграват (не са виновни учили са ги на театрално изкуство, не на филмово) и изобщо пълна порнография. Няколко пъти се опитвам да го гледам и да намеря нещо смешно и забавно в него но не успявам.

[ Коментари: 7 ]
Коментари

например сградата, в която се помещава SAP Bulgaria е дадена цялата под наем. или ти имаш предвид жилищна сграда, апартаментите в която да се дават под наем?

Написа Nick Angelow на 23-Feb-2005 07:43


Според мен много по-интересно би било ако дават някоя ситуация с пенсионираната бивша учителка, живееща отдолу, която се кара за силната музика или пък за многото гости, които идват... или пък заа хората от енергото дето ти спират тока щото си забравил да го платиш... в смисъл тези неща са по-близо до нас и самите актьори вероятно по-добре биха ги изиграли и усетили, а и са по-интересни мисля... поне за мен ;)

Написа митко на 23-Feb-2005 09:23


Вместо Бриджит Джоунс да бяхте погледнали "Ножица Трепач" в Армията снощи... Велика постановка. Отдавна не се бях забавлявала така - смях до сълзи, много добра игра и (о, изненада) топла и чиста зала...
Препоръчвам го, стига да си намерите билети. Последно се чу, че за три постановки напред са изкупени...
Peace Brothers:)

Написа Полина на 23-Feb-2005 10:06


Мерси за препоръката, ще гледаме да намерим билети за тази "Ножица".

Re: Nick
Става въпрос за жилищна сграда.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 23-Feb-2005 10:23


Ееее.... "Всички обичат Реймънд" рулира ! :)

Написа Валери Дачев (www) на 23-Feb-2005 10:45


Да ама е по веднъж на седмица и е много трудно да го хвана.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 23-Feb-2005 10:55


Най-голяма вероятност има да си намерите билети в новата Онда (която също горещо препоръчвам) - стрещу Руската църква. Там на партера в дясно има бюрце с една любезна мадама, която продава билети за всякакви културни мероприятия. Ние така си ги намерихмe в понеделник - късметлийската:)
Enjoy!

Написа Полина на 23-Feb-2005 14:33