< HomePage | Снимки
<- Понеделник, 14 Февруари 2005 | Начална страница | Сряда, 16 Февруари 2005 ->
Вторник, 15 Февруари 2005

Не си правете труда да гледате Авиаторът с ЛеоДиКаприо - тъп е. Добре, че главният герой има кинти, за да могат да го рекламират като "историята на ексцентричният милионер". Иначе трябваше да е просто "историята на лудият за връзване Хауърд Хюз". То като в оня виц, дето някакъв бил станал "ексцентричен гей", ама след като негов приятел разбрал, че нашето момче не е забогатяло, направо му казал "Къф екстрентичен гей си ти бе, ти си обикновен луд педераст!".

"Бандата на кравите" също може да не гледате, освен ако не сте между 5 и 8 годишни, в който случай пък, какво по дяволите търсите тук? Този дневник е за четящи, който са 18+ годишни.

[ Коментари: 2 ]
Коментари

за Авиаторът не съм съгласен - много добър е филма и като визия и като актьорска игра.
Като опит за биография, която не е захаросана и тн.
е много добре.
Има и изцепки, но са малко, и на фона на помията, която се бълва напоследък е ОК.

Написа Тодор на 17-Feb-2005 06:52


И аз не мисля, че "Авиаторът" е тъп филм. Леонардо играе много добре...(въпреки, че има доста филми да изиграе за да забравя за сапунения му образ от Титаник - който така и не съм гледал де...). Според мен филмът е повече от добър, а в сравнение с бълвочите, които излизат в тия времена си е направо много добър филм... А за ексцентричността и лудостта му съм съгласен - при него така се преплитат, че е трудно да разбереш, кое от тях говори в момента...

Написа MiCRoPhoBIC (www) на 17-Feb-2005 07:20