< HomePage | Снимки
<- Вторник, 8 Февруари 2005 | Начална страница | Четвъртък, 10 Февруари 2005 ->
Сряда, 9 Февруари 2005
15:35

Наложи се да отскоча до Пазарджик за да си оправя данъчната декларация. Беше сметната грешно, но това естествено не се разбира от писмото, което пращат. Обикновено в него пише "явете се до еди кога си, иначе подлежите на глоба". Не ми се мисли ако живеех в единият край на България, а подавах данъчна декларация в другият.

Сега обаче имат да ми връщат пари, защото съм надплатил данъци. Естествено преди да ми ги дадат ще ми направят пълна проверка като частно лице, дали случайно няма да давам нещо на държавата и в четиринайсет дневен срок ще ме викнат пак в ТДД - Пазарджик за да си подпиша акта (ква грозна дума, все едно нещо съм съгрешил). Още едно разкарване и половин/един загубен ден.

Както каза баща ми - "Абе това нищо не е, мен редовно ме привикват за какво ли не. В Европа сме ама не баш.".

Чакам със затаен дъх "електронното правителство", за да стане порнографията пълна. Като си пуснат MS SQL-ите и насраните ASP-та, поне ще можем да си точим и трием информациика на воля.

[ Коментари: 4 ]
Коментари

нищо няма да можеш да източиш, те ша ги вържат в активна директория и тогава нема да мой се доредиш от системния трафик....

не съм спец по макрософските творения, ама все съм се чудил кое е активното на тъз директория, и какво ли ще да е пасивна директория....

Написа Марин Великов на 09-Feb-2005 14:03


добре дошъл в клуба на тия, които държавата има да им връща пари :P

Написа schz на 09-Feb-2005 17:46


"В Европа сме ама не баш." - хаха .. добре казано

Написа Alex (www) на 09-Feb-2005 19:20


Марин недей да вярваш на такива неща. ;)

Написа Николай Недялков на 10-Feb-2005 00:39