< HomePage | Снимки
<- Понеделник, 7 Февруари 2005 | Начална страница | Сряда, 9 Февруари 2005 ->
Вторник, 8 Февруари 2005

Писна ми вече от тези новини, ама кво да правя като по неволя ги гледам всяка вечер напоследък! :-)

This is just in!!! Във Варна се задава *НОВА КРИЗА* (след онази със снега, ляба и тока дето го нямало в два блока). Този път боклуците не са събрани, защото Чистота, едвам наваксва след 6 дни невъзможност да работи и кофите преливат. Хората се опасяват от ПЛЪЗВАНЕ НА ЗАРАЗИ!!! И как да не ги е страх, при тази тропическа жега и приближаващият мусон! Гледайки в кристалното си кълбо, което предсказва рейтинга и гледаемостта на новините, предсказвам, че скоро ЩЕ ИМА ЕПИДЕМИЯ (вероятно от грип!).

[ Коментари: 5 ]
Коментари

еми то все ще ги изненада нещо... Сигурно в кметството има 10 мерцедеса, ама "имали само 3-4 машини за сняг". Зер като падна малко сняг уха бедствия... Сега може и увеличение на бюджета да искаме, пък след туй ще се сетим и за данъците... А фирмите дето са взели на концесия, кво стана? Нема сняг, трием ръчичките, падат паричките у джоба. Пада сняг: ухаа изненада ни много, няма машини.... Бе що се занимаваш да слушаш новини...

Написа Марин Великов на 09-Feb-2005 13:44


И аз това се чудя, за кво ги гледам тия новини изобщо, като схемата е ясно. Всеки път сме "изненадани" и всеки път "трябва средства". Това съм го чувал. Интересно, че няма кой да им каже "пари нема - действайте". Нали циганите се нямали работа, е като нямат работа, я да ринат сняг.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 09-Feb-2005 13:46


еми то в моя град е редовна гледка: 20 циганина от "времената заетост" от тях 2 ринат сняг останалите пушат...
абе за..и, нали скиваш и "във висшите ешалони" к'во става...

Написа Марин Великов на 09-Feb-2005 13:56


Всъщност да, и аз това щях да попитам - Жоро, ти виждал ли си какво се случва всъщност в този случа? Защото аз съм го виждал в поне два града - или двама работят, а десет пушат, щото гредата е къса, или пък и десетимата "работят", в смисъл че са хванали по една лопата, всеки си е харесвал една буца сняг, и изпълняват безкраен цикъл от типа на
10 ПРЕМЕСТИ буцата в другия край на улицата
20 ПУШИ 10 минути
30 GOTO 10

Не казвам, че това се случва винаги и с всички, просто съм го виждал неведнъж...

Написа Петър Пенчев (www) на 09-Feb-2005 16:24


Нищо ново не ми казвате :) исках да прозвуча саркастично, като споменах за "безработните цигани", щото точно сценарии като описаните по-горе ми се въртяха в главата. Се работа нямали, гладни били, айде бе.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 09-Feb-2005 17:08