< HomePage | Снимки
<- Понеделник, 17 Януари 2005 | Начална страница | Сряда, 19 Януари 2005 ->
Вторник, 18 Януари 2005

Прибрахме част от курсовите проекти по Мрежова сигурност. Маникса ще има да чете доста, горкичкият.

Похапнахме и се пощуросвахме в Торонто, след което се прибрах и гледах малко от шоуто на плешивият. Беше поканил някакво досадно хлапе, което явно си въобразява, че може да пее. То детето не е виновно. Болните майчини амбиции обикновенно са виновни. Не мога да си представя кой ще е толкова болен да прати девет годишното си хлапе (което отгоре на това не може да пее), на конкурс за участие в групата на Слави. Това е абсолютно малоумие. Хлапето добре го бяха обучили във фалшив смях. Yuck, отфрат!

[ Коментари: 7 ]
Коментари

Имаш право за болните майчини амбицци, но по принцип не се гледа положително на обидите към деца. На мен ми стана кофти на му викаш на детето "идиотче". То някой ден животът сам ще го смачка и няма нужда и ние да го мачкаме.
Е, до скоро!

Написа Ивка на 19-Jan-2005 22:54


Права си Ивка, детето едва ли е идиотче. Мислел съм си за родителите, които са го пратили да се излага. Сега е променено за да отрази по-точно как го виждах.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 19-Jan-2005 22:59


хм - хлапето си пееше, акустикта в басейна я нямаше никава - то се видя и при другите изпълнения - даже и инструменталните. А че можеше да пее, най добре пролича от съвместното им изпълнение с плешивия - той съвсем се загуби. Колкото за болните родителски амбиции и за досадното държание на хлапето - абсолютно съгласен.

Написа Божо на 20-Jan-2005 00:06


Ооо да, микрофоните никак не бяха настроени. Предполагам че добър настройка може да елимира кънтенето от басейна. Все пак хлапето по-скоро викаше отколкото да пее. Когато няма глас човек, точно така прави.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 20-Jan-2005 09:41


Или както казва Поля в такива случаи: "Емало си байката!" Срещу болни амбиции трябва да има наредби. Така де, по-вредни са и от цигарите даже ;-)

Написа Pocu (www) на 21-Jan-2005 08:15


Ооо да не отварям приказка за цигарите, че там си емало байката ;)

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 21-Jan-2005 08:48


>"Срещу болни амбиции трябва да има наредби."
Ха ха
Когато изписват бебетата, да им лепят стикер:
"Вашите болни амбици водят до нещастен живот на вашето дете!"

Написа Божо на 21-Jan-2005 12:20