< HomePage | Снимки
<- Събота, 27 Ноември 2004 | Начална страница | Понеделник, 29 Ноември 2004 ->
Неделя, 28 Ноември 2004

Мммм палачинки. Сладки. Солените не ги обичам, основно защото не ям сирене и подобни отпадъчни продукти от уфтсе и крави. Е, кашкавалче похапвам, ама да седна да мааам сирене с домат, това не е за мен.

Иначе палачинка със шоколад или конфитюр (да не е много сладък) не връщам. Ако някой ми направи сместа мога даже да ги пържа и да ги обръщам с подхвърляне. И все пак предпочитам да се включа в последната фаза - яденето :)

Други любими десерти: крем карамел - но без да се прекалява с карамела, крем брюле - обаче не знам как се прави и френски сладолед нуга, както пише в менюто на О'Шипка - майсторска работа.

Тук е мястото като говоря за манджи да похваля Дон Домат за мексиканското им ядене, което не му знам името. Представлява кайма със лютичко, бобец, царевица и още нещо в купичка от тесто. Много пикантно и вкусно, опитайте го ако си падате по пикантно хапване, ще ви хареса.

In other news...гледката от последната спирка на метрото (Обеля) е покъртителна. Къде "живеят" хората, ебаси. Добре, че им направиха метро та да стигат до ЦУМ за под 15 мин, че иначе в тоя забравен от бога край където живеят сигурно нивото на самоубийства е високо.

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!