< HomePage | Снимки
<- Четвъртък, 11 Ноември 2004 | Начална страница | Събота, 13 Ноември 2004 ->
Петък, 12 Ноември 2004
11:11

Мразя да бъда буден от звън на телефон. Да се става преди девет е нечовешко и трябва да бъде причислено към забранените методи за обработка на хора.

Има само една хубава страна на ранното ставане. Успяваш да свършиш много работа и като погледнеш часовника дори не е станало време за обяд.

23:59

За пръв път заредих на бензиностанция на Лукойл. Като че ли сипаха нещо хубаво, защото колата си я усещах че върви по-добре. Браво, ще ви използвам и за в бъдеще горивото. Една забележка обаче. Магазините към бензиностанциите не са толкова добре уредени като тези в Шел. Например на кой му е хрумнало, че хладилниците с напитки трябва да бъдат отвън? Аз поне се сещам даси купя вода слд като вляза вътре, след което не ми се разкарва напред-назад за да си взема.

Вечерта гледах по телевизия СКАТ някакво "предаване", на което се чудих да се смея или да псувам. Представляваше показване на поредица от снимки на жилища, казване на имената на хората, които живеят там и колко дължат на телевизия СКАТ. Обикновенно ставаше дума за 20-30 лв. Много забавно - няма що.

[ Коментари: 7 ]
Коментари

Е все пак понякога ранното събуждане може да бъде и много приятно... Пристига гаджето и ти поднася в леглото кафе и бисквити :) За продължението няма да говоря ;)

Написа Мариян Маринов (www) на 12-Nov-2004 11:07


I dont know how to install cyrilc font on my red hat9/may be I need help/.and I very sorry.But your breakfast must be with lips of beautifull girl evrey morning and so on............

Написа chicho на 12-Nov-2004 20:19


"Предаването" на "СКАТ" не само е скука на квадрат, а и доколкото разбирам, нарушава Закона за защита на личните данни (http://lex.bg/cdoc.php?IDNA=2135426048).

Написа Силвина Георгиева (www) на 17-Nov-2004 22:04


А аз съм тръгнала да се жалвам за обявена лична информация по сайтове за запознанства СЪС знанието на потребителите ...

Написа Izida (www) на 18-Nov-2004 09:28


Със знанието, не е ли законно?

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 18-Nov-2004 09:58


"(3) Този закон не се прилага за обработването на лични данни от физическо лице, което не е администратор, на лични данни във връзка с лични интереси и за лично ползване."
Май това отговаря на питането ти.

А как стои въпроса ако регистриралите се са непълнолетни или малолетни? Имат ли право да обявят адреса на 10 годишно, само защото то се е съгласило с условията за ползване на сайта?
Мисля, че тук съгласието трябва да е от родител, иначе е незаконно.

Написа Izida (www) на 18-Nov-2004 10:09


Че програмата на Скат е тъпа е от ясно по ясно..
Особено като се появи онзи Лидера с болните амбиции...направо го подминавам...а професора Вучков като говидя...слушам го и не мога да повярвам на очите си...
Иначе Албенчето Вулева е готина,харесва ми и я гледам...прави шоу..
Но...докато Воленчо не слезе от екрана категорично отказвам да гледам Скат

Написа Петър на 12-May-2006 18:22