< HomePage | Снимки
<- Петък, 5 Ноември 2004 | Начална страница | Неделя, 7 Ноември 2004 ->
Събота, 6 Ноември 2004

Поредният тъп филм - The Forgotten (Забравените?). Тоест поредният тъп филм, на който трейлъра изглежда интересен. На някаква уфтсъ (Джулиан Мур) детето и умира при самолетна катастрофа и тя сумати време се сдухва вместо да се вземе в ръце. Мъжът и едвам я търпи щото тя ни му дава. После започват да изчезват снимки и касети с детето, а всеки твърди, че дете е нямало и че тя е луда (за връзване и use strict). Обаче тя се съмнява и след малко открива че ИЗВЪНЗЕМНИТЕ са виновни, естествено в комбинация с THE GOVERNMENT!

Та пичката заедно с един дето после и става любовник (97.5% сигурност), разгромяват извънземните и те и връщат децата. Тук вече всички ревем оплаквайки съдбата си, как може да се вържем да гледаме тази порнография, съшита с бели конци. Като говоря за "съшиване" съм напълно сериозен. В целият филм нямаше НИТО ЕДНА логична постъпка или случка. Всичко беше така нагласено, че да го добутат до края. Джулиан Мур е доста неприятна и накрая ще ви е яд, че извънземните просто не застреляха тъпата кучка! Язък че имаше PowerBook 17" ;)

Единствено което е успял да измисли режисьора за да плаши зрителите в този "трилър" е класическото - тиха музика....БУМ, ТРЯС (силен звук) от което подскачаш.

Крайна оценка 3 от 10, само заради присъствието на извънземни, макар че и те бяха смотани.