< HomePage | Снимки
<- Събота, 9 Октомври 2004 | Начална страница | Понеделник, 11 Октомври 2004 ->
Неделя, 10 Октомври 2004

Ден втори в който се събуждам и не мога да се вдигна от леглото. Ебаси и гадостта. Чак следобед когато ми попремина използвах намалението и мръднахме за малко до Пазарджик, за да видя майка ми и баща ми. Новата придобивка - джип Toyota 4Runner (1995г, 3.0 дизел) е екстра. Баща ми винаги си е мечтал да има джип и много се радвам, че най-накрая си намери нещо подходящо.

Пих малко обезболяващи, защото гадният кръст пак почна да се обажда и когато се прибрах в София се замъкнах до Торакс 2 за да ме прегледат. Сериозно се бях уплашил че ме болят бъбреци, защото знам каква е мъка. За щастие се оказа нещо много по-просто, някакви нерви там ала-бала, дето ще ми минат до ден два с лекарствата, който ми предписаха (дано). В болницата бяха любезни и много бързо ми свършиха работа. Всъщност щях да се учудя ако не беше така, при тези цени дето ги имат. ;)

Като се прибрах вкъщи гледах Jersey Girl и Shade. И двата си заслужава да ги гледате.

[ Коментари: 1 ]
Коментари

Филма е готин , Гледай The Terminal , ако не си го гледал да чуеш Том Ханкс как говори на български нали се ожени за некаква от Пловдивско , ако не се лъжа беше и помакиня. Филма си струва определено

Написа Георги Иванов (www) на 11-Oct-2004 20:29