< HomePage | Снимки
<- Вторник, 10 Август 2004 | Начална страница | Четвъртък, 12 Август 2004 ->
Сряда, 11 Август 2004

Успах се, а имах среща с Мишинев и Йовко за обяд. Добре че Мишинев се беше позагубил из София, та успях да стана да се приведа в приличен вид и да се видим :) Хапнахме китайско за обяд.

Прибрах се в офиса и най-накрая успях да си наваксам на пощата. Което прави прочетени/изтрити/отбелязани като прочетени, около 2500 емайла. Много е кофти, когато изпуснеш пощата, а в нея има неща който са ти интересни и искаш да ги проследиш.

Вечерта срещата на ИББ беше в О'Шипка. Охраната на "При Кмета" била така любезна да упътва хората, който отивали там, че сме се преместили, понеже имало ремонт. Направо да не повярва човек. Мерси пичове! Другият път няма да сме в О'Шипка, защото е много тъпкано и заради това се мотаят с поръчките. Идеята е следващата сряда срещата да е в "Кривото" на ъгъла на Дондуков и Будапеща. Часът е същият 19:00.

Вечерта гледахме Runaway Juri /Присъда за продан/ (предимно аз гледах, някои хора заспаха :). Филмът е добър все пак е по Гришам. Следвали са само най-основаната идея на книгата. След като излезе The Insider, който беше за тютюневи компании, сценаристите на филма решили да променят "лошия" тук да е оръжейна компания, вместо тютюнева. Адаптацията на книгата беше прилична, а Дъстин Хофман и Джийн Хекман са велики, както винаги. Можеше да вкарат малко повече suspens и да не показват още в началото, че нашето момче е хитрец - щеше да много по-интересно. Разбира се препоръката ми е да се прочете книгата.

[ Коментари: 1 ]
Коментари

as mnogo obi4am knigite na gri6am i zatova smqtam filma "prisada za prodan" za syper as imam i knigata no mi be6e interesno da gledam filma
tam igrae i moq lubim aktyor-john cusack i smqtam 4e be6e neveroqten v filma

Написа reni на 27-May-2006 10:06