< HomePage | Снимки
<- Понеделник, 2 Август 2004 | Начална страница | Сряда, 4 Август 2004 ->
Вторник, 3 Август 2004
12:32

Отдавна не съм се смял така. Мерси Сашо за готиният разказ в картинки. Ето го и самият разказ: В петък беше SysAdmin day и се пиеше от сряда. Забележка: на тези снимки пияни хора няма, обаче апарата е от тези, който ни вади такива. Верно, че винаги може да се каже "маймун се снимал, маймун излезнал", ама не е такъв случая :-)

16:04

От няколко дни има дискусия по въпроса, но най-накрая се постигна съгласие. Новият postgres няма да е версия 7.5, а ще е версия 8.0. Всички основни разработчици се съгласиха, че между 7.4 и 7.5 са влезли толко много нови и важни възможности, че е по-добре това да бъде отбелязано с увеличаване на major версията.

23:59

Вчера вместо Serving Sara, гледахме тъпоумния филм със Стивън Сегал, но днес поправих тази грешка. Та така - Serving Sara готина комендия с Матю Пери, който ми е най-любимия от Friends. Филма си заслужава гледането най-малкото заради многото свежи моменти. Не знаех че има такава работа - разносвач на призовки. На места се заливах от смях, особено на мохабетите на Матю (Bond......Bary Bond :). Ролята като че ли беше правена за него. Лиз Хърли също не е зле, макар че номера с показването на циците и (който ние не видяхме!!!) за да наеме хотелска стая беше плосък и най-вероятно няма да мине в реалният живот (някоя жена трябва да каже :)

[ Коментари: 1 ]
Коментари

И ни е също празнувахме:
http://free.bol.bg/happyboy/razni/BodiGuarD.jpg

Написа namgal на 05-Aug-2004 06:05