< HomePage | Снимки
<- Петък, 30 Юли 2004 | Начална страница | Неделя, 1 Август 2004 ->
Събота, 31 Юли 2004

След като се съвзех от вчерашното напиване (бях на РД, пък и sysadmin day), похапнах в Халбите и се отнесох към офиса. Понеже нямаше какво да правя се отдадох на мързел и гледане на филми. Опитах първо да гледам Starship Troopers: Rough Necks, обаче не ми хареса. Анимацията ставаше горе-долу но историите бяха все едни и същи.

След дълго чудене какво да гледам най-накрая се спрях на Spiderman 2. Не очаквах кой знае какво, все пак е филм направен по комикс и както правилно предполагах не получих кой знае какво :-) И в тази серия не са сменили главният герой, който е един смотльо, направо нямам думи. Анимацията пак си личи къде е. Да го еба като ще ми ползвате CG изгъзици поне се постарайте да не разбрера къде са. "Приятелката" на Спидерманчо и тя е същата, като в първата част. Нищо лично към Кирстен Дънст, ама в други филми като че ли по-добре изглежда. Тук май режисьора се беше постарал да я направи непривлекателна. Историята е ... по комикс - 'nuff said. Нашият човек трепе лошият, който дълбоко в себе си е добър - блях, детски работи.

Вечерта имахме уговорка за танци и наистина добре си поскачахме. Само не разбрах защо в Мохито единият от DJ-ите пускаше само педалска музика. Хем имаше сватбено after party. Наскачахме се, ударихме по едно хапване набързо в Дивака и се прибрахме по живо, по здраво.

[ Коментари: 2 ]
Коментари

kvi sa teq gluposti

Написа wassy на 12-Dec-2004 09:17


Стандартните. Научи се да пишеш на български.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 12-Dec-2004 09:51