< HomePage | Снимки
<- Събота, 24 Юли 2004 | Начална страница | Понеделник, 26 Юли 2004 ->
Неделя, 25 Юли 2004

Сватбата на Калин. Станахме рано, приготвихме се и се метнахме на колата на майка ми за да се придвижим до Калин и да помогнем (връзвахме балони). Установих, че съм забравил да карам кола без серво на волана. Направо не мога да повярвам! Навремето, когато я карах тази кола и ми се струваше, че върви сама, а сега направих мускули на ръцете :) Старичка е вече, плаче за смяна явно.

Отидохме пред ритуалната зала, снимахме се малко и влязохме вътре. Беше поръчана кратката церемония и въпреки това беше забавно. Служителката, която ги женеше, постоянно говореше как се били подписали върху документите и те с тези документи удостоверявали, че дрън, дрън, дрън...документите :) Обаче не казаха за новата "клетка на обществото" нищо. Важното било, че подписвайки документите засвидетелвали пред държавата, че много се обичали. Тия документи страшна работа ша знаиш били.

Церемоният приключи, поднесохме поздравления на всики (дори и на случайно хванатите шаферки /Дафето и Бекс/ :) снимахме се отвън и тръгнахме да оставяме колите преди да заседнем в ресторанта.

В ресторанта ни чакаше много добра ракийка и още по-добра музика. Класическите сватбени простотии ги нямаше, музиката беше на ниво, пииването и хапването - тоже. Към 5 следобед вече порядъчно наквасени се оттеглихме да починем преди after партито. Самото парти щеше да е в нашата хасиенда на полянката. Диджеят, който пускаше на сватбата го пазарихме да дойде у дома и да се погрижи за озвучаването. С това най-голямото ми притеснение как ще се справим с музиката изчезна.

Партито вечерта беше готино. Много танци, танци, танци и музика за душата (не от оная бе, не се бъркайте!). Да ви светна - на градинска люлка много добре се почива.