< HomePage | Снимки
<- Вторник, 20 Юли 2004 | Начална страница | Четвъртък, 22 Юли 2004 ->
Сряда, 21 Юли 2004
11:38

Заповядайте в събота на годишен технически семинар на БАРС, ISECA и ЛабИО. Ето го и анонса в PDF формат. Местата са ограничени, вход свободен и нека силата бъде с нас! Събран е силен екип, който ще се погрижи за наливането на хитринки в главите на присъстващите. Бирата не е от нас :)

23:59

Цял ден правя презентацията за събота. Добре че се появи ManiaX-а, та с негова помощ успяхме да я нагласим. Аз бях зациклил нещо и не ми идваше идея как да представя нещата. С малко мъка обаче стана (грозните картинки не съм ги рисувал аз :). За който е интересно, ето я презентацията "SSH - Възможности и приложения" в PDF формат и в OpenOffice Impress формат. В събота презентацията ще е придружена с демонстрация на по-интересните възможности.

[ Коментари: 2 ]
Коментари

Здравейте !За първи път пиша тук , но следя редовно дненика , защото ... еми защото ми е интересен ! :)
Знам , че това не е форум , но искам да попитам дали семинарът , който ще се проведе в събота е само за студенти на СУ или могат да присъстват и отделни лица , които просто се интересуват от темите , които ще се разглеждат там ? Надявам се да ми отговорите, Георги , а може и някой друг , стига да има на разположение тази информация ! Благодаря за вниманието ! :) Успех !!!

Написа Любомир Диамандиев (www) на 21-Jul-2004 15:16


Семинарът е отворен за всички.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 21-Jul-2004 16:21