< HomePage | Снимки
<- Петък, 9 Юли 2004 | Начална страница | Неделя, 11 Юли 2004 ->
Събота, 10 Юли 2004

Вчера пристигнахме без произшествия в Ахтопол към 00:20. Настанихме се в лагер, който подозрително ми напомни на старите пионерски лагери, на който ходехме от училище. Същите изтърбушени бунгала, обща баня и тоалетна, изобщо фън.

Хвърлихме багажа и се засилихме към кръчмата, в която вече ни чакаха. Една водка, втора водка, трета воодкааа (?!?), хайде на дискотека. Бутилка водка...изпуснах им бройката...хващат ме лудите и искам от Течо ключа за колата му, пияният ми мозък е измислил много сложна схема. Разходка по плажа и къпане в морето. Добре че беше това къпане иначе нямаше да успея да се добера до лагера. И все пак да живее автопилота. В колата се спи удобно, но на сутринта ми става студено и се примъквам в бунгалото, където завит с две одеала спя още няколко часа.

Събуждане, обличане и хайде на плаж. Водата е топла, плажът е приятен, а точно до нас има скали и кръчмичка с цени народни. Хапване, пииване и къпане до шест вечерта, после тест на общата баня (обща баня, като обща баня) и отново CHARGE! към кръчмите.

Отиваме на Фара, супер кръчме с много добра кухня и още по-готина музика. Намира се на брега на морето и единственият му bug е че духа яко вятър. Обаче раздават пуловери и жилетки. Без майтап! Поискахме си и ни дадоха. И друг път клиенти, на които им било студено, искали - персонала бил свикнал. Музиката е върха, Sade - Best of, а след това кубински джаз и drum'n'bass. Как да не се върне човек там? Силно биващо заведение! Да не пропуснете да хапнете "Гъбарко".

След него се преместваме в някаква сладкарница, където не стоим много, защото барът, в който бяхме вчера ни зове! По пътя си купувам един плюшен 15см. BSD Daemon. Кеф! Днес няма да пия почивка трябва все пак...