< HomePage | Снимки
<- Вторник, 6 Юли 2004 | Начална страница | Четвъртък, 8 Юли 2004 ->
Сряда, 7 Юли 2004
00:00

Купих си класьор за CD-та и цял ден си записвам старите CD-та отново. Докато са ми стояли в жабката на колата съм им е**л мамата. Всяко зло за добро, защото сега ще си ги запиша с повече песни пък и отдавна се канех да добавя CD-та към колекцията.

k3b се справя прекрасно със записването. Хвърлям му списъка от файлове и по някое време ми изплюва готово CD, което само трябва да надпиша.

23:59

Още преди няколко дни сложих статистиките на сайта да се виждат публично, но забравих да го обявя. На които му е интересно адреса на статиститките е http://georgi.unixsol.org/stats/. Връзките от страниците не работят ще трябва да си ги оправяте на ръка. Счупените връзки са бонус за мен, защото разните търсачки няма да ги обикалят.

Ако се зачетете в статистиките ще откриете думички, с който хората ме откриват в търсачките.

Например в статистиката за Юни 2004 най-много ме откриват по absolut (заради картинките сигурно, аз absolut не пия щото ни ма кефи, предпочитам Финландия).

На второ място е dicks (кой пък толкова е затърсил патки, ебаси и незадоволената работа :) Slackware на трето място - ясно, но на четвърто място вече е интересно. Откриват ме като търсят "alcoholic". Честито на печелившите :)

[ Коментари: 6 ]
Коментари

Гошо - момче лошо.

http://georgi.unixsol.org/stats/ това доколкото виждам е Webalizer заради който и аз се отказах от разни и Джави и Скриптове за броене на посетителите...

Написа Александър Панов (www) на 08-Jul-2004 15:33


След като си имам собствен сървър и логове на уеб сървъра да ползвам някакви си външни бози е чиста загуба на трафик и неуважение към хората, който ми посещават скромната страничка :)

Ако ми трябва някакъв анализ мога да си го напиша, а webalizer ми дава доста повече от това което ми трябва.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 08-Jul-2004 15:36


Яяя, хубави картинки на Absolut. Даже някой се оказаха нови и за мен. Нали няма да се сърдиш ако си запазя 3-4 :) А това само отбрана колекция ли е или цялата, която имаш ?!

Написа Хриси (www) на 08-Jul-2004 17:41


Това е квото съм намерил тук и там, не я поддържам отдавна.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 08-Jul-2004 17:43


Да си призная, намирам ви най-често (почти постоянно напоследък) докато търся отзиви за нови филми

Написа resistor на 14-Jul-2004 09:54


В последно време не съм гледал интересни филми или има по-забавни неща за който да пипа, затова съм зарязал ревютата :)

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 14-Jul-2004 09:57