< HomePage | Снимки
<- Четвъртък, 1 Юли 2004 | Начална страница | Събота, 3 Юли 2004 ->
Петък, 2 Юли 2004
13:10

Бяхме безсмъртни...вчера.

Три ботълс шнапс. Мача свърши, салатата също.

Течата лежи на линията на трамвая исе хили като луд.

В таксито което ни откарваше към луканката си говорим с уоки-токитата, а таксиджията умира от смях. Награбваме к'вото намерим в хладилника на Марти, а по пътя купувам още луканка и сушеница. С гадният подстрекател Дафо купуваме галон уиски (бяло конче) - "бебето". Едва го носим.

Засядаме в кухнята на къщата на духовете. Тихо и културно си пием...да бе. Крещим Ал Кайда през 2 мин, голям фън. Пия уиски от бутилката въпреки че има дозатор.

Почваме да се пръскаме с бира и да се опитваме да забием сушеницата в мишената. Хилеж и крясъци...ал кайда, ал кайда, ал кайда.

Дафо е на масата, после под нея и се хили. Течата се опитва да извади покривката, като маг и успява да счупи всичко. По-късно и галона уиски бива счупен. Пак той! Междувременно вече сме голи, а Течо лиска вода с някакъв леген. Пълна пънкария.

Това са откъслечните спомени от събитията вчера. След разбора май това се оказва че са най-важните highlights.

Елате ми в повече.

[ Коментари: 10 ]
Коментари

Олеле, няма такава пънкария.
Сутринта като се сабудих и се чудих дали наистина е станало това, вървя си по улицата към офиса и почвам да се сещам и си се хиля сам на висок глас като лудите, а хората се обръщат да ме гледат....

Направо бяхме безсмъртни и за всичко е виновен MMP,опа DFMIX. НЕ един човек неможе само да е виновен като че ли сме повече.
Бе с 2 думи си счупихме главите.

Написа MHz на 02-Jul-2004 10:24


Хора това е една гадна и подла ИНСИНОАЦИЯ...Подла и гнусна лъжа!!!След наперавиния разбор...и след подробно анализиране на фактите,Съвета на Старейшините от Къщата на духовете,с главен подстрекател MMP,задочно луд-Lucas,и психично нестабилен-Freak решихме,че:
"На MHz девойчето-французойче е ВИНОВНО за ВСИЧКО"
Защо тя е виновна?
Защото Ако тя му беше купила подарък от Париж,MHz щеше да си остане в къщи с нея,и нямаше да изпие 3 бутилки ракия,аз нямаше да лягам по релсите,нямаше да крадем на Дундьо луканката,нямаше да има "бебе",нямаше MHz да пробие със стреличка кутийката бира...Бирата от своя страна нямаше да се разплиска по масата и покривката,нямаше да се опитвам да правя "фокуси",нямаше да изпусна "бебето",нямаше да има 3 счупени GSM-а и нямаше да се поливаме с вода...да крещиме "Ал Кайда,Ал Кайда,Ал Кайда,Ал Кайда,"...
P.S.
На вниманието на всички следящи този блог...Днес 3 юли лето господно 2004,преди прасенцето на Дундьо,умоляваме всички имащи желание да заповядат в Къщата на духовете на Голямото Лятно Почистване...Желателно е доброволците да са по-високи,поради високите ни тавани и да имат опит с изтъргването на полепнали фастъци от тавана...Заплащането е 50 ml. на всеки половин час...
Предварително благодарим на отзовалите се !!!

Написа MMP и Freak на 03-Jul-2004 10:19


Бе аз вчера ви предложих да помогна ама ме отсвирихте, което ме радва много, особено като видях кухнята на какво прилича :-)

Нищо де, ще почерпя заради това че не успях да помогна (ракийката още седи в хладилника, нали?)

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 03-Jul-2004 10:22


Аааа забравих, крайно време е да си намерим жени поне да чистят...няма да издържат дълго, но пък смяната е лесна :-)))

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 03-Jul-2004 10:23


Май съм пропуснала голямото почистване:)))
Другия път се обадете няколко дни преди срещата ви на "високо равнище", че да ви сместя в графика си:), но не само за почистването, а и за надпиването, моля!;)Та какъв е адреса на къщичката?;)))И заключението, че е крайно време да си намерите жени ме развесели- това като оферта ли да го приемам?:)))))))))))

Написа Snejina на 03-Jul-2004 19:38


тва ал кайда ал кайда го чувам за 3-4 път от устата ти да не си станал чалгаджия ? Аре Салам Алейкум :)))

Написа Георги Иванов на 03-Jul-2004 21:25


Кефи ме как звучи, ал кайда, ал кайда!
Снеже, оферти за включване към групата се приемат на известният емайл адрес.

ludi_AT_unixsol.org

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 04-Jul-2004 00:04


Защо ли не се изненадвам, че не виждам mail?:)))

Написа Snejina на 04-Jul-2004 08:48


ludi @ unixsol.org

това какво е ;)

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 04-Jul-2004 21:29


Мислех, че е подписа ти:)))

Написа Snejina на 05-Jul-2004 16:16