< HomePage | Снимки
<- Сряда, 30 Юни 2004 | Начална страница | Петък, 2 Юли 2004 ->
Четвъртък, 1 Юли 2004
13:05

Класика. Един ден в седмицата да имам уговорка за нещо преди 12:00 и аз да не стана навреме. Не че не се събудих в 9:00, после в 10:00 и после в 10:55. Проблема беше че след събуждането в 10:55 си пуснах телевизора и тъкмо видях как по HBO постригват някакъв негър. Смокини и черници! В 11 имам уговорена среща с моята фризьорка. За 5 мин станах, изкъпах се, облекох се и изхвърчах от вкъщи. Успях да закъснея само 15 мин, което е постижение :) Обаче сега съм с нова прическа (не много по-различна от старата де).

Трябва да правя презентация за утре, обаче въпреки че сънувах първите три слайда останалите са ми мътни. Дано да излезе нещо.

Ааа да не забравя честит July Morning на всички, за който това има значение.

17:21

Направих презентацията. Този път реших да не ползвам готово предоставените дизайни в OO Impress-а и си направих собствен. Доколко съм се справил можете да прецените сами. Представяне на Сдружение "Свободен софтуер" в OpenOffice format и в PDF format.

Останалите презентации ги конвертирах, като PDF-и за по-лесен достъп и за да може google да ги индексира. Можете да си ги свалите от http://georgi.unixsol.org/texts/presentations/

[ Добави коментар ]
Добавяне на коментар
Не пишете nicknames, освен ако не се обръщам така към вас.
Е-мейл адресът няма да се показва на сайта.
Към него ще има връзка.

Коментарът трябва да е написан на български с кирилица или на английски. Останалите се трият.

Запомни адреса и името ми, за да не го пиша следващия път
начало
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!