< HomePage | Снимки
<- Събота, 19 Юни 2004 | Начална страница | Понеделник, 21 Юни 2004 ->
Неделя, 20 Юни 2004

Стигнах до Правец без премеждия. Пък и времето беше по-добро от вчера, което ми даде възможност да се покефя на гледките около магистралата. Предпочитам да пътувам по Хемус вместо по Тракия, има много по-приятни неща като изгледи.

В УКТЦ представих KDE въпреки, че ми се спеше още. На записа най-вероятно ще си проличи, щом дори аз се усетих, че на няколко пъти повтарях едни и същи фрази. Просто мозъка ми спеше и не можеше да роди нищо по умно. Нямах идея да правя сравнения и изобщо да споменавам Windows и GNOME но в процеса на представянето на няколко пъти не успях да се стърпя. Ако правя втора версия на тази презентация имам да добавям доста неща, който се сетих че съм изпуснал.

Прибрах се в София и зачаках другите да се приберат от рафтинга. В последствие се оказа, че както бях в 12 на обяд в София, спокойно можеше да тръгна към тях и поне да ги гледам как се спускат по реката. Нищо другият път.

Следобед от нямане какво да се прави, гледах "Хрониките на Ридик". Приятно филмче, но ще трябва да го гледам на кино за да се изкефя на ефектите. Историята е интересна, освен това филма визуално е много добре направен. Ако сте фенове на Pitch Black и Вин Дизъл, 100% препоръчвам да се гледа.

Последва Формула 1 (rulez!) и мача България - Дания, който беше съвсем нормална излагация.