< HomePage | Снимки
<- Неделя, 13 Юни 2004 | Начална страница | Вторник, 15 Юни 2004 ->
Понеделник, 14 Юни 2004

Ранно ставане, защото трябваше да пътуваме към Пз за да вадим разни глупави хартийки. Естествено не стана без връзки. Много ми е смешно, когато някои хора не разбират от човешко отношение. Ти му разправяш хайде бе ни ма карай сега да вкарвам връзки дай ако трябва ще почерпим, имам рожден ден, а наглеца се дуе. Е хубаво де щом не искаш... Едно телефонно обаждане и след 15 мин, когато се връщам вече са любезни и ми свършват работа. Ама що трябва да е така.

По пътя на обратно ни валя адски дъжд. На 20 метра пред колата нищо не се виждаше и беше доста страшно. На разни психари с камиони обаче дъжда не ги спираше да се движат със 100км/ч и да засичат колите който се опитват да ги изпреварват.

Вечерта проспах 2/3 от Спасяването на Редник Райан. Велик филм, ще го гледам целият, обащавам. 20 мин преди края трябваше да го прекъснем, защото почваше поредният мач. И то не какъв да е мач! Швеция - България! Нищо подобно на вчерашният. Нашите се мотаят като мухи без глави по четири човека гледат топката докато минават шведите покрая тях, а като почнат да подават, ритат по селски както са ги учили. Коментатора постоянно си спомняше какво било преди 10-20-30-100 години все едно има значение. Напукаха ни ряпата чудесно с 5:0. Поне се изкефих на голове. Айде наш'те!! ...на самолета.

[ Коментари: 1 ]
Коментари

Верно ни напълниха баницата с късмети, мислех само с 3 гола да се отървем ама уви резултата беше хандбален, Бербатов мисля , че ще е добре да се преорентира в професията виж да подпира некоя асма или колче за домати по ще му отива. Редник Раян си заслужава наистина малко тежък филм , но е хубав :)

Написа Георги Иванов на 15-Jun-2004 13:46