< HomePage | Снимки
<- Четвъртък, 27 Май 2004 | Начална страница | Събота, 29 Май 2004 ->
Петък, 28 Май 2004

Гледахме "След утрешният ден" (The Day After Tommorow).

Прав е Дончо, че "Вдругиден" е по-доброто заглавие, но че "ставаше" не съм много съгласен. Вярно че Арена се бяха постарали и даже бяха надули климатиците за да може температурата в салона да е с 5-6 градуса по-ниска отколкото навън и да ти е студено, ама с тези плоски трикове не могат да ме спечелят (да раздаваха поне одеала, бях по къси гащи!).

Лично на мен, като човек, който не си пада по филми, в който му показват американското знаме минимум четири пъти (така започва филма, после е замръзнало, после размразено, после невеещо се защото няма вятър и т.н.) филма ме издразни.

Ако не си падате особено по плоски приказки и малоумни действия на актьорите - също няма да ви хареса. Както заключих след филма "беше екстра - само да не си отваряха устите, защото всеки път казваха глупост". В сценария има идея и е плашещ, обаче "човешката история" вплетена във филма е идиотска. Ефектите....хммм добре, много добре, даже отлично! Имам дребни забележки около замръзването (не би трябвало така да замръзва все едно всичко е напоено с вода), но пък сцената в която вълната залива Ню Йорк е страхотна. Дори само заради нея (и изгледите на циклоните от космоса) си струва да се гледа филма.

[ Коментари: 3 ]
Коментари

Не само знамето.. Ами статуята на свободата колко пъти? То не бе наводнена, не бе потънала, не бе замръзнала.. :(

Написа Мартин Босев на 01-Jun-2004 07:07


Съгласен със забележката ти, но "ставаше" за:
- да убиеш 2 часа сравнително приятно (ако не е надут климатика ;) )
- да видиш интересни ефекти
- абе, ако няма какво да правиш, беше по-добър вариант от "Ах, тази Мери", но не и от "2 димящи дула" - и 2-та филма течаха в каналите по ТВ-то по времето, когато гледах Вдругиден :).

Написа Дончо (www) на 01-Jun-2004 08:15


Винаги предпочитам да гледам "Две димящи дула" пред някои филм на Роналд Емерих (Денят на незавсимостта, Вдругиден...)

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 01-Jun-2004 09:46